Nauja prekė

Trys viename " UV uodų žudikas LED uodų gaudyklė žudikas 3000V elektroninių uodų žudikas USB įkrovimo namuose miegamojo, lauko

999 Prekės

€10.16

-40%

€16.94

Pridėti prie pageidavimų

Mūsų parduotuvėje palaiko pristatymas jūsų vardu, tiesioginio pardavimo, ir bus vežamos greitai, draugų, kuriems reikia galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mes galime suteikti jums su labai palankios nuolaidos!Pirkti 2 ar daugiau ir mėgautis papildoma nuolaida 2% -3%!Jūsų pasitenkinimas yra savo tvirtą paramą, ačiū!

Fiziškai sunaikinti uodų

Elektroninių skristi tauškutis naudoja principą, aukštos įtampos elektros smūgio nužudyti uodai, vien fiziniu būdu.Kai uodai kreiptis į elektros tinklą, jie gali iš karto išleisti įtampa iki 3000V, kuris gali nužudyti uodai iš karto, greitai ir efektyviai.

Didelės talpos baterija

Built-in 1200mah saugiau polimero ličio baterija gali būti naudojama 1 pavara 25 dienas po to, kai visiškai įkrauta, įkrovos laikas: 3 valandos.

Saugumas

Apsauginės grotelės iš abiejų pusių gali ne tik apsaugoti centrinių elektros tinklų, nuo žalos, bet taip pat išvengti elektros smūgio, kad žmones, padaryti jį saugesnį ir labiau patikimas naudoti.

Dvitinklis režimas

Tai gali būti kišeninis uodų tauškutis ar uodai lempos.Remti dual uodų žudymo režimas.

Taikoma scena

Šis uodas tauškutis tinka miegamieji, gyvenamieji kambariai, tvirtas, biurai ir pan.Jūs galite jį nešiotis su savimi, kempingas, žvejyba, iškylos ir kitos veiklos lauke.

specifikacija:

Tipas: Elektriniai uodų tauškutis

Balta spalva

Kiekis: 1

Medžiaga: ABS + metalas

Nominali galia: 5W

Baterijos talpa: 1200mah

Vardinė įtampa: 220V

Įkrovimo įėjimas: 5V / 0.6 A

Tinklo išėjimo įtampa: 3000V

Dydis: 54 * 23cm

Pakavimas:

1 * Elektros uodų tauškutis

1 *Naudotojo Vadovas

1 *Įkrovimo stovas

1 * USB kabelis

  • Taikoma srityje: 100m
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Yra Pritemdomi: Taip
  • Galia: 5W
  • Įtampa: 220-240V
  • Sertifikavimo: ce
  • Medžiaga: ABS
  • Prekės Pavadinimas: TIETOU PLIUS

Žymos: lempos uodų, vabzdžių gaudyklė, elektros uodų raketę, vabzdžių gaudyklė, nužudyti uodai, uodai usb, žudikas uodų, skristi žudikas lempos, elektros skristi žudikas, zapper.

Parašyti atsiliepimą

Trys viename

Trys viename " UV uodų žudikas LED uodų gaudyklė žudikas 3000V elektroninių uodų žudikas USB įkrovimo namuose miegamojo, lauko

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai