Nauja prekė

Kvėpavimo Silikono Didelio Aukščio Mokymo Lauko Expiratory Kvėpavimo Pratimai Įrenginio Saugą Sveikatos Priežiūros Praktikos Plaučius

999 Prekės

€4.96

-60%

€12.71

Pridėti prie pageidavimų

Kvėpavimo Silikono Didelio Aukščio Mokymo Lauko Expiratory Kvėpavimo Pratimai Įrenginio Saugą Sveikatos Priežiūros Praktikos Plaučius

Savybės:

KAS YRA PLAUČIŲ EXERCISER?Tai procesas, prietaisas ir yra GERIAUSIAS būdas STIPRINTI kvėpavimo (kvėpavimo takų) raumenų atidarydamas airways, tiek įkvėpti ir iškvėpti.Žaisti muzikos pučiamųjų instrumentų dirbti iškvėpimas tik.Kiekvienas turi Kvėpuoti Lengva, nes kiekvienas, reikia ATVIRŲ kvėpavimo TAKŲ ir KVĖPAVIMO RAUMENŲ TONUSĄ.

KAIP TAI VEIKIA?Į BreatheEasy Plaučių Exerciser dirba kurdama apribojimas kvėpavimas, kad galite reguliuoti, todėl galite naudoti savo kvėpavimą/abs raumenis, iškvėpkite ir įkvėpkite.Taip pat per iškvėpti naudotis, jūsų plaučius gali atverti, susigrąžinti "paslėptas" pajėgumas.

KAS TAI, NE?Tai nėra prietaiso.Jis nėra skirtas diagnozuoti, gydyti ar išgydyti bet kokią ligą.Ebook yra tik mokymo tikslais.Visada pasitarkite su savo profesinės prieš priimant bet kokius pakeitimus pratimų, mitybos ar gyvenimo būdo.

Už prieinamą kainą, paprasta, kišenės dydžio, lengvai valomas, visiškai kintamo Plaučių Exerciser & Kvėpavimo treniruoklis.Kad Kvėpuoti Lengva yra be GALO KINTAMASIS, įkvėpimas ir iškvėpimas.VIENAS DYDIS VISIEMS!Veikia kaukės, aukštis virš jūros lygio mokymo kaukė, didelio aukščio kaukė, & paskata spirometer turi ribotą naudojimo galimybes, palyginti su BreatheEasy Plaučių & Abs Exerciser!

Kodėl mes pavadino Abs Exerciser per daug?Nes kai darai iškvėpimas, kvėpavimo pratimų, pirminės raumenų naudojami yra pagrindinius raumenis.Jūsų abs gali būti šiek tiek skauda kitą dieną, kaip jūs tikriausiai dar galima pasinaudoti tokiu būdu.

KAIP NAUDOTIS gelbėjimosi ratai: yra 2 pratimai, 1 iškvėpti (expiratory), ir kiti įkvėpti (inspiratory).Jūs visada kvėpuoti per burną per BreatheEasy, reiškia per apribojimas.Iškvėpimas naudoja diafragma & abs krūvio stumti orą.Rasti pasipriešinimo lygio, kur iškvėpti baigiasi tuo pačiu metu kaip ir jūs gaunate impulsą įkvėpti.Pakartokite tai kelis kartus, poilsio, pakartoti dar kartą, poilsio, pakartokite dar kartą.Kartoti 3-4 kartus per savaitę.Mėgaukitės premiją atspalvių abs raumenys, o kvėpavimo geriau!

KAIP NAUDOTI: įkvėpus: ĮKVĖPUS naudoja diafragma & šonkaulius raumenis.Su oro visiškai atvira, giliai įkvėpti, daugiau, nei jūs kada nors maniau, kad jūsų gali, tada bandyti įkvėpti dar daugiau.Daryti tai vėl ir vėl, kiekvieną kart, kaip ilgai, kaip jūs norite, o žiūri TV, laukia transporto ar reikia ką nors paimti, arba vaikštant, ir pan...Nes jus esate gilus kvėpavimas, jums niekada jaustis trumpas deguonies.Rezultatas yra ne tik natūrali, gilus kvėpavimas, bet atleidimas nuo streso ir nerimo!

DĖL: Aukštos klasės Sportininkų, Pilotas, Acapella Dainininkai, Muzikantas, Riboto Mobilumo, Kvėpavimo Raumenų Mokymo (RMT).Taip pat naudoti, kad sumažinti nerimas & stresas (meditacija).Nes BreathEasy yra kišenės dydžio, jūs esate labiau tikėtina, kad išlaikyti jį su jumis savaiminio kvėpavimo mokymo/atsipalaidavimo užsiėmimai.Ne karšto, smirdantis, suprakaitavęs veikia kaukė arba aukštis mokymo kaukė, ne birių atlikti.Telpa kišenėje ar rankinėje, palikti vieno automobilyje (nereikia naudoti vairuojant!), jūsų lagaminą, ir savo vonios!

GRYNO SILIKONO KLASĖS KANDIKLĮ - PAGAMINTI JAV!GARANTIJA!Plaučių išsivalyti nuo gleivių, atidarant airways.Jūs žinote, kad jūs gaunate pagal tai, kaip gerai jūs manote, miego, & kvėpuoti.Tai yra "svorio mokymo" jūsų kvėpavimo (kvėpavimo) raumenis!KIŠENĖJE sporto SALĖ ne tik plaučius, bet jūsų abs per daug!NEMOKAMĄ eBook suteikia jums nuodugniai naudokite & priežiūros instrukcijos, kvėpavimo sveikatos diskusija ir vaizdo nuorodos į nuostabų sveikatingumo mokslinių tyrimų!

Mūsų BreatheEasy Plaučių Išsiplėtimo & Abs Exerciser-tai galingas, bet paprastas, prieinamos kintamasis prietaisas, siūlanti greitų rezultatų sportininkams, kariškiams, pilotai, alpinistai, narai, vyresnio amžiaus žmonėms, acapella dainininkai, ir kt..!

Vartotojai netrukus supranta, kad ji yra ne tik plaučiai ir diafragma priėmimas treniruotės (įkvėpus ir iškvėpimas), bet pilvo raumenys, taip pat!Taigi viršvalandžius, vartotojai gali tikėtis stiprinti pagrindinius raumenis, visada ir visur, sėdi arba stovi!

Tai exerciser yra FITNESO LYGĮ.Nuo jaunimo ir vyresnio amžiaus, nuo sofos bulvių su Ironman/Triatlonas althete, kad BreatheEasy Plaučių Exerciser yra lengva naudotis, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje!Jeigu turite plaučius, jums reikia plaučių exerciser statyti raumenų tonusą.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • tikslas: nti splash, Pastogė nuo vėjo ir smėlio
  • Parama: Dropshipping
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Skydas
  • Specialybės Įrankiai Tipas: kvėpavimo pratimai prietaisas
  • Sertifikavimo: CE / ES
  • Funkcija: Eco-Friendly

Žymos: kvėpavimo takų sistema, oro aušintuvo kambarys, lazerinis, stabdžių kaukę nuo dulkių., aromaterapija prietaisas, spirometer plaučių kvėpavimo, mask respiratory, atskira eilute pateikti reikšminius kvėpavimo kaukė, oro aušintuvas kambarys, kvėpavimas treneris.

Parašyti atsiliepimą

Kvėpavimo Silikono Didelio Aukščio Mokymo Lauko Expiratory Kvėpavimo Pratimai Įrenginio Saugą Sveikatos Priežiūros Praktikos Plaučius

Kvėpavimo Silikono Didelio Aukščio Mokymo Lauko Expiratory Kvėpavimo Pratimai Įrenginio Saugą Sveikatos Priežiūros Praktikos Plaučius

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai