Nauja prekė

1-30pcs Mini "PASIDARYK pats" Tuya ZigBee 3.0 Smart stiprumą Modulis Smart Hub Gyvenimo App Namų Smart Modulio laikiklis 1/2 Jungiklis

999 Prekės

€10.88

-53%

€23.16

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

1.Šis pažangus Tuya ZigBee 3.0 dimeris modulis sukurtas su ZigBee 3.0 protokolo specialiai, suderinama su Tuya ZigBee hub suvokti visumą susieti savo namus,tikrai geras pakeisti nestabili "Wi-Fi".ZigBee 3.0 protokolas su mini dizaino, tinka ES ir JK sienos jungiklis, dėžutė ,ir lengvai paslėpti jį į savo paslėptus sienos jungiklis, dėžutė jūsų tradicinių jungiklis;tradicinių perjungti ir tai smart module gali savarankiškai dirbti be trukdžių. (Pastaba:Šis modulis tinka tik iš naujo įjungti.)

2.1/2 Būdas šviesos srautą galima reguliuoti: ryškumą, per Savo Balso ar Smart Gyvenimo App laisvai.Ji gali būti naudojami ne tik kaip 1 būdas grandinės jungiklį,bet taip pat 2 būdu palaikoma(du jungikliai, valdymo viena lemputė).Tiesiog prijunkite jį į vieną iš dviejų tradicinių jungiklių,tada jūs galėsite konvertuoti savo prijungto prietaiso į smart vieną(už 2 būdas grandinės).

3.Atsižvelgiant statusą, tinklas nestabilus arba ne tinklo,ZigBee 3.0 jungiklio modulis yra tikrai nepakeičiamas, turi derinti su ZigBee vartai į formą, namų LAN,NE DAUGIAU NERIMAUTI nėra ir silpnas tinklas,lengvai gauti valdymas per prijungti įrenginiai taip ilgai, kaip ten yra stabili ZigBee signalas;Leidžia daugiau įrenginiai prijungti per ZigBee kaip WiFi protokolą.

4.Imtis visiškai kontroliuoti prijungti prietaisai, kurių laikmačių, grafikai ir atgalinės atskaitos (1/5/30 min, 1 val., ir pan.) su Pažangaus Gyvybės ir Tuya Programą ; dalis kontrolę su šeima ir draugais, kad būtų patogiau.

5.Lengvai DIY Įrengimas:Paprasčiausiai paslėpti į laidas, dėžutė su savo mini dizaino ir vielos jį į savo tradicinių reset mygtukas, skirtas įprastam naudojimui;Įtraukti šį prietaisą į Tuya ZigBee hub pradėti protingas valdymas, Smart Gyvenimą Programą.

Techniniai duomenys:

Įtampa:AC 90-250V 50/60Hz

Max Galia:150W

Dydis:52x47x18 mm

Bevielio Protokolo: ZigBee 3.0

Veikimo temp:-10~45℃

Atveju temp:+80℃ (Maks.)

Veikimo diapazonas:≤ 200 m

IP klasė:IP20

Pakuotė:

1*ZigBee Dimeris Modulis

1*Naudotojo Vadovas

Pastabos:

Šis produktas turi būti naudojamas su ZigBee 3.0 sąsajos

  • Jungiklio Tipas: Remote control
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip
  • Elemento Tipas: Jungikliai

Žymos: dimmer, wifi, zigbee smart switches, lcd smart switch, perjunkite wi-fi, zigbee led šviesos jungiklis, zemismart zigbee, tuya zigbee, kamera sonoff, sūnus interruptor, dimeris zigbee.

Parašyti atsiliepimą

1-30pcs Mini

1-30pcs Mini "PASIDARYK pats" Tuya ZigBee 3.0 Smart stiprumą Modulis Smart Hub Gyvenimo App Namų Smart Modulio laikiklis 1/2 Jungiklis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai