Nauja prekė

1/3/5VNT PTuya Zigbee Dimeris Smart Switch Module Reguliatorius Nuotolinio Valdymo pultą Smart šviesų Relė "Google" Asistentas Alexa Echo

999 Prekės

€13.68

-59%

€34.19

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

1. Šis produktas yra pagamintas iš PC plastiko lukštais, stiprus ir dėvėti, atsparus, liepsną, slėgio vandeniui, energijos taupymo ir patvarus.

2. 1 klasės saugos dizainas, built-in IC kontrolė chip, stabdžių trumpojo jungimo, stabdžių viršįtampių, apsaugos nuo perkrovos, per temperatūros apsauga.

3. Naudojant PFC aukšto efektyvumo koeficientas, didelio efektyvumo ir energijos taupymo, didelio energijos panaudojimas, jokios taršos į elektros tinklą

4. Išvesties režimas: pastovios srovės išėjimas, gerus rezultatus.

5. Lengva įdiegti, ne "flash" dažnis, 5-erių metų garantija.

6. Įvesties ir išvesties laidai yra pagaminti iš gumos kabelis, kuris yra atspari aukštos ir žemos temperatūros ir ne taip lengva senėjimo.

7. Atviros grandinės apsauga: kai nėra apkrovos ir atviros grandinės išėjime pabaigos.Įėjimas yra normalu.Produktas neturi būti pažeistas.

8. Trumpo jungimo apsauga: jei išėjimo terminalas yra nenormalus, rezultatas teigiamas ir neigiamas poliai bus trumpas jungimas.Šis produktas bus paleistas trumpojo jungimo funkcija ir nebus sukelti nuolatinę žalą dėl šio sutrikimo.

9. Apsauga nuo perkrovos: Šis produktas yra skirtas su nuolatinės srovės, ir išėjimo srovės apkrova bus pastovi per dizaino spektrą.Kai išėjimo apkrova viršija dizainas, asortimentas, produktas patenka du apsaugos narių.

10. Per power apsauga: jei maitinimo LED žibintai, yra per didelis dėl šildymo, tai elektros energijos tiekimo, gali pradėti per power apsaugos, siekiant užtikrinti, kad LED lempos karoliukai nėra pažeisti ne pirmą kartą ir nuostoliai yra minimizuoti.

Techniniai duomenys:

Įėjimo įtampa: 110V / AC ir 240V / AC

Išėjimo galia: 300W

Efektyvumas: 85%

Pastovi srovė tikslumas: 5%

Galios koeficientas: > 0.95

Pakuotė:

1*Zigbee Dimeris Modulis Šviesos

1*vartotojo instrukcija anglų kalba

  • Sertifikavimo: BMK, CE, CQC, PSE, ROHS
  • Modelio Numeris: tuya zigbee
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Garantija: 3 metai
  • Savybės: tuya zigbee
  • Jungiklio Tipas: Remote control
  • Dabartinis: Kita
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip

Žymos: dmx relė reguliatorius, sonoff tx, smart tuya, usb zigbee, zigbee2mqtt, automobilio led ekranas, sonoff touch, cc2530, tuya zigbee, relė reguliatorius.

Parašyti atsiliepimą

1/3/5VNT PTuya Zigbee Dimeris Smart Switch Module Reguliatorius Nuotolinio Valdymo pultą Smart šviesų Relė

1/3/5VNT PTuya Zigbee Dimeris Smart Switch Module Reguliatorius Nuotolinio Valdymo pultą Smart šviesų Relė "Google" Asistentas Alexa Echo

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai