Nauja prekė

Mielas Katės Letena Didelis Pelės Padas Tinka Stalas Trinkelėmis, Akių Apsauga, Patogus, neslidus Žaidimas Grotuvo Mygtukai Aukštos Kokybės Gumos

999 Prekės

€4.57

-40%

€7.62

Pridėti prie pageidavimų

XGZ profesinės privalumai:

Mes turime tvirtą ir profesionalus klientų aptarnavimas komanda su gamybos efektyvumą, pristatymo greitis ir išsamūs kokybės kontrolės procesą.Prašome manau, kad mes turime 16 metų profesinės gumos gamybos patirtį.Patenkinti savo "PASIDARYK pats" pritaikymas poreikiams, bet kokio dydžio ir stiliaus, ir laivas per 2-7 dienas, gaminiai yra aukštos kokybės ir gražus spalvų.Mes esame geriausias gumos produkto teikėjas, galite nusipirkti vieną ar pirkimas urmu.

Jei turite kokių nors idėjų apie custom modelio stilių ir dydžių, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba ir siųsti nuotrauką į JPG arba PNG formatu, kad mūsų pašto dėžutę, arba internetu klientų aptarnavimo, kad atitiktų jūsų poreikius.

Pelės padas produkto aprašas paskirtis

mairuige produktai yra gaminami pagal aukščiausius kokybės standartus.Naudojant mercerized vandeniui medžiagos ir natūralaus kaučiuko, galima pastumti tiksliai, stabilios, ne nyksta, minkštas ir lankstus, atsparus vandeniui ir neslidus, patogus naudotis, lengva valyti ir ilgą tarnavimo laiką.

Siužetas būtų naudojamas

Pelės kilimėliai, stalo patiesalai, kilimėliai, kilimai, reklamos akcijos, sukaktį, viešųjų ryšių planavimo, prekybos mugėse, Interneto kavinės, kompiuteriniai biuruose, rankdarbiai, gimtadienius ir t. t.

Klausimus apie pirkimo pelės mygtukai

1. Apie kvapą, pelės mygtukai:

Gerbiami pirkėjas, norint gauti produktą kaip įmanoma greičiau, gumos ir rašalo bus supakuoti iš karto po mašina šildomos gamybos proceso metu.Tai bus saugomi kai kurie gumos kvapas, bet, prašome būti tikri, kad jei įdėti jį į vėdinamoje vietoje, kvapas dings.

2. Apie dydį pelės mygtukai:

Gerbiami pirkėjas, pelės padas yra pagamintas iš gumos, kuri plečiasi ir traukiasi, kai mašina yra šildomos: mes paprastai naudoti roll pakuotės.Po tolimojo susisiekimo, ten bus nukrypimų dydį.tai yra normalus reiškinys.

3. Apie krašto pelės mygtukai:

Gerbiami pirkėjas, jeigu norite pirkti produktą su siūlės, atkreipkite dėmesį, kad pelės mygtukai yra pagaminti iš daug gumos ir bus sumažinti tuo pačiu metu, todėl pjovimo tikslumas bus šiek tiek sumažinti, o kraštai bus netolygi.tai yra normalus reiškinys.

Jei norite, tvarkingas, puikiai krašto rasite mūsų internetinėje klientų aptarnavimo įsigyti gražiai susiūti pelės kilimėlis su daugiau kraštus.Žinoma, dauguma iš mūsų pelės kilimėliai yra užrakinta.

4. Apie spalvų pelės mygtukai:

Mieli pirkėjai, bet spaudiniai turi tam tikrą spalvų skirtumas: kompiuterių vaizduokliai RGB spalvų, ir spaudiniai sudaro Cmdk keturių spalvų rašalo taškelius, ir vizualizavimo metodas yra taip pat skirtingi.RGB spalvas, ryškumą ir pan.rodomi skirtingų monitorių.Kai naudojate skirtingus peržiūra, programinės įrangos, spalvos bus skirtingi.Aplinkos šviesos ir žmogaus suvokimas spalvos taip pat skiriasi.Po spalvų kalibravimo, yra skirtumas tarp spalvų ekranas.Pagal spalvą vertę, nustatytą projekto brėžiniai, ne pagal tai, ką matome kompiuterio ekrane, prašome naudoti tarptautinio keturių spalvų standartas spalvų spektrą, todėl spalva skirtumas gali būti tikimasi.Spalva skirtumas yra kontroliuojama per 10%, kad atitiktų standartą

5. Dėl logistikos ir transportavimo laikas:

Gerbiami pirkėjas, jeigu laukimo metu gauti prekes yra per ilgas, jis yra, nes tarptautinė logistikos ir transportavimo turėtų būti perduotas kelis šalyse/regionuose, prieš pasiekdamas kelionės tikslą.Tuo pačiu metu, dėl oro, nacionalinės politikos ir kitų priežasčių, daugelis nenuspėjami veiksniai turės įtakos greitis muitinės formalumus.Kai jūs perkate nemokamas pristatymas prekes mūsų parduotuvėje, tai ekonomiškas būdas transportavimo ir pristatymo laiką ir laukia, pristatymo laikas, bus labai lėtas.Greičiau, mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti vertinimo keliavimo būdą su logistikos stebėjimo informaciją.Tai gali sutaupyti daug laukimo laiką.

  • Taikoma Tipas: Stalas kilimėlis Kilimai, Grindų Kilimėliai, žaidimas kilimėliai
  • Estilo: Kūrybiškumas
  • Dydis: 300X600X2MM 800X300X3MM 400X900X3MM
  • Stilius: su Riešo Poilsio, Neslidžia
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: XGZ
  • Produktų Statusas: SANDĖLYJE
  • Modelio Numeris: mousepads XXL
  • Medžiaga: Guma, Natūrali guma
  • Storis: 2mm 3mm, 4mm 5mm
  • Pakuotė: Taip

Žymos: kilimų pelės mygtukai, mielas pelės mygtukai, pelės kilimėlis, kinijos pelės mygtukai, katė žaislas, mielas kilimėlis, katė pelės mygtukai, larg pelės mygtukai, msi pelės mygtukai 900x400, ergonomiškas padas.

Parašyti atsiliepimą

Mielas Katės Letena Didelis Pelės Padas Tinka Stalas Trinkelėmis, Akių Apsauga, Patogus, neslidus Žaidimas Grotuvo Mygtukai Aukštos Kokybės Gumos

Mielas Katės Letena Didelis Pelės Padas Tinka Stalas Trinkelėmis, Akių Apsauga, Patogus, neslidus Žaidimas Grotuvo Mygtukai Aukštos Kokybės Gumos

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai