Nauja prekė

Juodas ir Baltas Fonas Didelis Pelės Mygtukai Žaidėjus XXL Žaidimų Priedai PC Kompiuteris Žaidimų Pelės Mygtukai Darbalaukio Kilimų Trinkelėmis Stalas Kilimėlis

999 Prekės

€5.33

-30%

€7.62

Pridėti prie pageidavimų

Juodas ir Baltas Fonas Didelis Pelės Mygtukai Žaidėjus XXL Žaidimų Priedai PC Kompiuteris Žaidimų Pelės Mygtukai Darbalaukio Kilimų Trinkelėmis Stalas Kilimėlis

Mieli draugai, esu pagerbtas apsilankyti mūsų parduotuvėje.Jei jums patinka mūsų gaminiai, bet nori didesnių pelės mygtukai arba naudoti jį kiliminė danga, kilimėliai, padėkliukai, ir t.t., prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Mūsų pelės padas palaiko, pagaminti pagal užsakymą, pelės kilimėliai bet kokio dydžio, ir linkiu jums laimingo gyvenimo.

Дорогие друзья , для меня большая честь посетить наш магазин . Если вам нравятся наши продукты , но вы хотите приобрести коврик для мыши большего размера или использовать его для ковриков , подставок и т . Д ., Пожалуйста , свяжитесь с нами напрямую . Наш коврик для мыши поддерживает коврики для мыши любого размера , и я желаю вам счастливой жизни .

Pastaba: storis fiksavimo krašto pelės mygtukai yra 2mm / 3mm/4mm, dydis pelės mygtukai yra 90x40 / 80x40cm ir pan.Taip pat galite kurti savo dydį.

Prašome atidžiai perskaityti prieš perkant:

1. Pelės padas priklauso aukštos temperatūros šilumos perdavimo ir paviršiaus pelės mygtukai yra audiniai ir tekstūros.Todėl, aiškumą ir ryškumą, pelės mygtukai yra ne taip gerai, kaip kompiuterinė grafika.Nes pelės mygtukai yra atspausdintas ant audinio, o ne ant stiklo arba šviesos objektų nuotraukos bus perduodami į spausdintuvą, nes spalvų apdorojimo metodus, kiekvienas prietaisas yra skirtingi.

Apie dydį: dydis pelės mygtukai yra išmatuotas rankiniu būdu, bus klaida 1-1.5 cm, prašom skaityti atidžiai prieš perkant.Jei jūs proto, nereikia pirkti, ačiū už jūsų supratimą

2. Spausdinti pelės mygtukai tik po aukšta temperatūra viršyja 200 laipsnių.Kvapas gumos gavau tik bus šiek tiek didesnis, ir jis bus ne kvapas, jei jis yra patalpinamas į kietas ir vėdinamoje vietoje keletą dienų.

1).Apie dydį: dydis pelės mygtukai yra išmatuotas rankiniu būdu, todėl nebus klaida 1-1.5 cm, prašom skaityti atidžiai prieš perkant.Norėdami užsakyti daugiau dydžių arba kitas nuotraukas, spauskite čia tinkinti arba susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

2)Apie savitą kvapą: kilmės vieta, ten bus šiek tiek savotiškas kvapo sandarioje pakuotėje.Po išpakavimo, prašome įdėti

Laikyti vėsioje vietoje, siekiant išvengti saulės spindulių poveikio.Po dienos ar dviejų, skonis yra iš esmės jokio skonio.

3) dėl aprašymas: Šios pelės mygtukai yra neslidus natūralus kaučiukas bazės ir labai lygaus paviršiaus, kuris yra skirtas padėti ir pagerinti pele.Jis yra idealus pasirinkimas žaidimų, darbo ar kasdieniam naudojimui.

4. Apie pareigos:

1).Plėtra ir tinkamų dydis: Šis išplėstas pelės padas, tiks klaviatūrą ir pelę ir kitos darbastalio elementai.Teikti puikus mobiliojo vietos žaidimams ar biure.

2).Ultra-sklandžiai audinio paviršiaus: Optimizuotas greitai judėti, išlaikant puikius greičio ir kontrolės, per žaidimus ar dirbti.Užtikrinti, lengviausias pelės judėjimo ir geriausias atsakas laiko.

3).Non-slip gumos bazė: naudodamiesi pelės ir klaviatūros, pelės padas bus ne skaidrių arba perkelti.

4).Atsparus vandeniui našumas: Iki tam tikros ribos, jis gali apsaugoti vandens įrodymas produkto naudingumo sukelia aptaškyti skystis.Kai skysčio purslų ant jo, dalis skysčio bus nusimesti.Tuo pačiu metu, pelės mygtukai yra lengva valyti ir skalbti mašinoje.

5. Dėl spalvų: dėl fotografavimo kampo, kai chromatines aberacijos yra normalus.Bet spaudiniai turi tam tikrą spalvų skirtumas.Kompiuteris rodo RGB spalvų, ir spaudiniai yra sudarytas iš keturių CMYK spalvų rašalo taškelius, ir vizualizavimo metodų taip pat yra skirtingas.RGB spalvas, ryškumą ir pan.rodomi skirtingų monitorių.Kai atidarote tą pačią nuotrauką įvairių peržiūra, programinės įrangos, spalva bus kitokia.Aplinkos šviesos ir žmogaus suvokimas spalvos yra skirtingos.Po spalvų kalibravimo, yra skirtumai tarp spalvų ekranas.Pagal spalvą verčių, nustatytų projekto brėžinius, naudoti tarptautinio keturių spalvų standartas spalvų spektrą spausdinimo vietoj spausdinimo pagal spalvas matyti kompiuterio ekrane.Todėl, chromatines aberacijos yra neišvengiamas.Spalva skirtumas yra kontroliuojama per 10%, kad atitiktų standartą.Mes griežtai laikytis standarto spausdinimo metodas.

  • SOURCE category: Vietoje užsakymo
  • Medžiaga: Guma
  • Modelio Numeris: XXL
  • Prekės Pavadinimas: Mairuige
  • Modelis: Custom
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Asmeninį produktas
  • Savybės: Anti-Slydimo, klaviatūros mygtukai
  • Produktų Statusas: SANDĖLYJE
  • Apdorojimo būdas: Pav. užsakymą
  • Stilius: Neslidžia
  • Procesas: šilumos perdavimo

Žymos: monstras pelės mygtukai, mielas pelės mygtukai, individualizuotos dizainas pelės mygtukai, pelės kilimėlis, betmenas kilimėlis, stalo padėklas baltas, kilimėlis xxl "žvaigždžių karai", pelės mygtukai baltos spalvos, stalas baltas, didelis odos stalas padas.

Parašyti atsiliepimą

Juodas ir Baltas Fonas Didelis Pelės Mygtukai Žaidėjus XXL Žaidimų Priedai PC Kompiuteris Žaidimų Pelės Mygtukai Darbalaukio Kilimų Trinkelėmis Stalas Kilimėlis

Juodas ir Baltas Fonas Didelis Pelės Mygtukai Žaidėjus XXL Žaidimų Priedai PC Kompiuteris Žaidimų Pelės Mygtukai Darbalaukio Kilimų Trinkelėmis Stalas Kilimėlis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai