Nauja prekė

12PCS 30*30cm EVA Lapų Grūdų Grindų Apsaugos Sporto Salė, Mat neslidus Minkštas Putų Sujungimas Kilimėlių Tirštėti Šoko Kambarys Treniruotės, Jogos Kilimėlis

999 Prekės

€4.14

-30%

€5.92

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

1. Paprastas Surinkimas: pratybų kilimėlis rinkinys leidžia greitai surinkti.Jie greitai prijungtas, lengva išardyti ir perkelti, paprasta ir butas, ir jie yra neslidus, garso izoliacija, atsparus smūgiams, vandeniui ir šilumos išsaugojimas.

2. Mankštos Kilimėliai: Pridėti tam tikrą pagalvėle apsauga, kelių, rankų, nugaros, kojų, grindų ir sporto įranga, skirta naudotis namie.

3. Universalus & Bekvapis: Į kilimėliai yra bekvapiai ir gali būti naudojamas be plovimo ir aušinimo, ir jie yra universalus.Ir jie gali būti naudojami kaip puzzle žaislas, ir ornamentas.Jie taip pat yra netoksiškas ir puikiai tinka naudoti kaip priedai jūsų dienos treniruotės.

4. Lengva Laikyti: ultra-storas kilimėliai gerai apsaugoti savo mažyliui, kai sėdėti ar žaisti.Gali būti naudojamas sporto salėje ir namuose, lengva laikyti.

5. Grindų Napping Motina: Patvarus EVA putų grindų plytelės sukurti patogūs ir minkšti treniruotės vieta jums.Skleisti ir susikabinti juos ant grindų, ruoštis savo treniruotės.Taip pat gali būti naudojami, kad didelis kilimėlis napping.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: stora EVA putos

Spalva: Juoda

Dydis: dydis kiekviena plytelių yra 30*30*1cm / 12*12*0.4 colių

Kiekviena dalis apima maždaug 0.96 kvadratinių metrų

Įskaitant: 12 plytelės

Lengva valyti nušluostykite su drėgnu skudurėliu ir neutralus muilas

Svoris: apie 60g / vnt.

Kokybė: blokavimo grindų kilimėliai

Pakavimo Sąrašas:

Blokavimo Grindų Kilimėlis * 12

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

  • Modelio Numeris: Mankštos Kilimėliai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kita
  • Pavadinimas: blokavimo grindų kilimėliai
  • dydis: the size of each tile is 30*30*1cm/12*12*0.4inch
  • Svoris: about 60g/piece
  • Įskaitant: 12 plytelės

Žymos: mat gumos joga, maple gym flooring, crossfit kilimėlis, kork jogos matinis, didelis jogos kilimėlis, denio tiko, jogos kilimėlis, eva putos, didelis jogos kilimėlis 15mm, grindų kilimėlis.

Parašyti atsiliepimą

12PCS 30*30cm EVA Lapų Grūdų Grindų Apsaugos Sporto Salė, Mat neslidus Minkštas Putų Sujungimas Kilimėlių Tirštėti Šoko Kambarys Treniruotės, Jogos Kilimėlis

12PCS 30*30cm EVA Lapų Grūdų Grindų Apsaugos Sporto Salė, Mat neslidus Minkštas Putų Sujungimas Kilimėlių Tirštėti Šoko Kambarys Treniruotės, Jogos Kilimėlis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai