Nauja prekė

"PASIDARYK pats" Foto Pritaikyti Jogos Kilimėliai 1,5 mm Thickess Lankstymo Gumos Fitneso Pilates neslidus Tapete sukurti Savo Asmeninį Jogos Kilimėlis

999 Prekės

€29.66

-29%

€42.37

Pridėti prie pageidavimų

Specifikacija:

Pavadinimas: Praleidžiant Virvę Kilimėlis

Storis: apie 3mm

Medžiagos: natūrali guma

Dydis: Plius dydis 120x60cm kostiumas suaugusiems,standartinio dydžio 90x60cm kostiumas suaugusiems/paaugliai,vaikai dydis 60x40cm kostiumas 3-12 metų.

Ypatybė:

TAISO VIRVĖS PRALAIDOS LAIKYSENA: Mokslo dizainas pėdsakus ir ratą spausdinimas ant tatamio, kuris padės jums išlaikyti tinkamą šokinėja poziciją.Atspausdinta modelis yra pagamintas su pažangios spausdinimo technologijos, ne nerimauti išblukimo.

PUIKUS NON-SLIP užtikrina puikų SUKIBIMĄ: aukštos kokybės praleidžiant kilimėlis sudaro trys sluoksnio ir yra dvipusis, neslidžia paviršiaus siekiant išvengti traumų.Zomšos paviršius yra minkštas ir patogus ir turi geresnes veiklos sąlygas, plyšimui atsparus.

TYLUS IR amortizatoriumi LABAI TIKTŲ PATALPŲ PRATIMAS: Jei norite praleidžiant namuose, tai motina gali veiksmingai išvengti nerimą jūsų kaimynai apačioje.

TINKA BET kokio TIPO UŽDUOTIS: kostiumas fitneso, jogos, praleidžiant virvę, pilates, gimnastikos pratimų, push up ir t.t., elastinga, ne žlugimas, lengvas ir lengva priežiūra.

SKALBTI MAŠINOJE: Pagamintas iš aukštos kokybės, atspari drėgmei natūralaus kaučiuko, Fitneso kilimėlis yra pakankamai tvirtas, gali būti lengvai valoma mašina apsaugoti savo kūną ir drabužius nuo nepageidaujamų purvo.Jaustis lengvai mėgautis savo pratimą, bet kuriuo metu.

Pakavimo Sąrašas:

1x Praleidžiant Kilimėlis

1x šokdynė

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm skirtumai dėl vadovo matavimai.

Yra nežymūs spalvų skirtumai, dėl skirtingų ekranų ir šviesoforų.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Natūrali guma
  • Ilgis: Other
  • Storis: 1,5 mm

Žymos: mat gumos joga, bendrasis jogos kilimėlis, jogos kilimėlis 2mm, fila jogos kilimėlis, ipl, didelis jogos kilimėlis, jogos kilimėlis 15mm, epil lazeriu, prasada jogos kilimėlis, jogos kilimėlis.

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Foto Pritaikyti Jogos Kilimėliai 1,5 mm Thickess Lankstymo Gumos Fitneso Pilates neslidus Tapete sukurti Savo Asmeninį Jogos Kilimėlis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai