Nauja prekė

16mm 18mm 20mm 22mm Pulseira de Silikono bandas partneriai De Borracha Para Relgios EF Substituir Eletrnico Banda Relgio de Pulso de Esport

999 Prekės

€1.20

-45%

€2.20

Pridėti prie pageidavimų

Elemento tipas : apyrankės, Laikrodžiai

Būklė : visiškai Naujas su Tegus

Užsegimas : plieno sagtis

Ilgis Apyrankė : 20 cm

Band Medžiaga : GUMA

Prekės pavadinimas : BUMVOR

Elemento Tipas : Watchbands

Pavadinimas : Carty

Stilius : Judesio

juostos plotis : 16mm, 18mm, 20MM 22MM

atkreipkite dėmesį, kruopščiai dirželis sąsaja-vartotojo sąsaja yra suderinama su rankena savo amžiaus, ir pasirinkti, kad, prašome priemonės plotis dirželis sandūroje, plotis, didžiausios ir mažiausios.

jei abejojate, prašome nedvejodami susisiekite su mumis iš anksto.pastaba: prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite

Prašome palikite pranešimą, pasakykite mums, plotis norite, arba mes atsiųsime atsitiktinai!

Techniniai duomenys:

Į 12,14,18,20,22 mm

B 16,18,20,22 mm

(C) (plonas) 12,14,16,18,20 mm

J-16 mm

H-16 mm

L-18,20,22 mm

K-18,20,22 mm

Storis:

A, B-storis 2.35 mm

J, H, K, yra 2,5 mm

Ilgis: 12 ~ 13cm + 8 ~ 9cm

Medžiaga:

PU:

Į 18,20,22 mm

B-18,20,22 mm

J-16 mm;

H-16 mm.

K-18,20,22 mm.

Vinilas:

B-16 mm;

kliento diagramos šaudyti realiame gyvenime

peržiūrėti Nuotraukų Galerija

pabaiga:

mes bus išsiųsti užsakymą 1-3 darbo dienomis nuo mūsų sandėlyje oro paštu po apmokėjimo patvirtino.prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir kad informacija yra teisinga, prieš pateikiant užsakymą.dėl kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mūsų vykdomoji klientų aptarnavimo tolesnės pagalbos.

visiems pirkėjams iš rusijos, brazilijos ir kitų šalių, Pietų Amerikoje, azijoje, afrikoje ir Rytų ES pristatymo terminas gali užtrukti šiek tiek ILGIAU, nes problema muitinės formalumus.dėkojame už jūsų supratimą, savo tipą.

kartais, jūsų užsakymas gali būti paveiktos nepalankių oro sąlygų, stichinių nelaimių, streikų ar kitų nenumatytų įvykių.jei turite kokių nors problemų su savo tvarka, įskaitant pavėluotą pristatymą arba pasiklydęs, prašome nedvejodami susisiekti su mumis.mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti sprendimus į jūsų paklausimus.

prašome atkreipti dėmesį:

prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei turite problemų, jeigu jūs atidarote ginčų direclty, prašome don / 't pirkti pas mus!!!

klientų aptarnavimas (žemiau pateiktus Klausimus)

klausimas: jei neturite savo paketą laiku

atsakymas: jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo, mums padės sekti ir leidžia jums žinoti, stebėjimo pažanga, ar galite stebėti juos 17track.net

klausimas: nr. logistikos informacija, šiame važtaraščio numerį

atsakymas: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus - - - - - - - Tai Laivybos Metodas siūlo Platformos Euroelectronics.lt, jūs galite pamatyti tik kelio segmentai Kinijoje.jei daugiau kaip 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis iš anksto.

JŪSŲ PASITENKINIMAS YRA mūsų PRIORITETAS!

1. Jei jūs ketinate turite grąžinti prekę, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, per mums žinutę.mes suteiksime jums su sprendimų ir grąžinti kryptimis.

2. Dėl pažeistų elementų atvykus, prašome nedvejodami susisiekti su mumis iš karto, atsiųskite mums el. laišką su nuotrauka, pageidaujama.mes siūlome sprendimus, į tokius klausimus.visiškai grąžinti pinigus ar pakeisti bus garantuotas.

3. Jei elementas, kurį gauna ne gyvena iki savo lūkesčius, prašome nedvejodami susisiekti su mumis.

4. Dėl kitų priežasčių, nedvejodami praneškite mums.mes susisieksime su jumis, kaip jie tampa prieinami.jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums 5-žvaigždučių atsiliepimų.

  • Grupė Medžiagos Tipas: Guma
  • Juostos Ilgis: 20cm
  • Užsegimas Tipas: Plieno sagtis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sąlyga: Naujoji be žymės

Žymos: 16 mm, g2 marškinėliai, 18mm watchband, dirželis žiūrėti, 18mm dirželis, esport marškinėliai, 22 mm, Pulsas, oximet, 18 mm dirželis.

Parašyti atsiliepimą

16mm 18mm 20mm 22mm Pulseira de Silikono bandas partneriai De Borracha Para Relgios EF Substituir Eletrnico Banda Relgio de Pulso de Esport

16mm 18mm 20mm 22mm Pulseira de Silikono bandas partneriai De Borracha Para Relgios EF Substituir Eletrnico Banda Relgio de Pulso de Esport

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai