Nauja prekė

Celestron 20x80 SkyMaster Pro", " high-power astronominiai žiūronai yra naudojamas tolimiesiems žemės stebėjimo teleskopai

999 Prekės

€235.29

-41%

€405.66

Pridėti prie pageidavimų

APŽVALGA

Didelis 80 mm objektyvai puikios šviesos rinkimas esant silpnam apšvietimui arba astronomijos stebėjimo

Nuimamas RSR geležinkelių tvirtinimui neprivaloma red dot finderscope

Gumos šarvuotos už patobulinta ergonomika ir apsauga nuo kasdien naudojimo srityje

Atsparus vandeniui ir azoto išvalytas naudoti bet kokiomis oro sąlygomis

PUIKIAI TINKA:

Paukščių stebėjimas, Sporto varžybose, Gamtos ir Gyvūnijos, Medžioklės, Kelionės ir įmones, Koncertai & live renginiai, Valtys

APRAŠYMAS

SkyMaster Pro žiūronai yra idealus pasirinkimas mėgėjų astronomija ar kas nors pastebi, kad dideliais atstumais.Palyginti su mažesnės kainos didelės diafragmos žiūronai, SkyMaster Pro naudoja aukščiausios optika, dangos, vidaus detalių ir būsto medžiagų.Su dideliais objektyvai, BaK-4 prizmės ir visiškai multi-coated optics, naudojant Celestron patentuota XLT dengimo technologijos, vaizdas per SkyMaster Pro " yra antra, nė už šią kainą tašką.

MASINIS OBJEKTYVAI

Į 80mm objektyvai turi milžinišką šviesos rinkimo galimybes, teikiant aukščiausios silpno apšvietimo sąlygomis, net dimmest sąlygas.Pasirinkti SkyMaster Pro naudoti temstant, aušros ir naktį astronomijos žiūrėjimo.

VISIŠKAI MULTI-COATED OPTICS IR BAK-4 PRIZMĖS

Kiekvieną oro stiklo paviršius yra multi-coated su Celestron patentuota XLT dengimo technologijos.Šių dangų kartu su BaK-4 prizmės padidinti šviesos perdavimo per optinio kelio ir pristatyti trapumą, didelio kontrasto vaizdus su žymiais rezoliucija.

PASTATYTAS TRIKOJO ADAPTERIO IR RSR "REFLEX AKYSE PASIRUOŠĘS" GELEŽINKELIŲ

Įmontuota trikojo adapterio SkyMaster Pro 20x80 ne tik leidžia žiūronų turi būti pritvirtinta prie trikojo pridėtinės stabilumo, bet jis taip pat veikia kaip balansas geležinkelio slystanti centras statramstis.Red-dot ieškiklis taip pat gali būti pridedamas į centrą statramstis naudojant nuimamas geležinkelių.Kai tinkamai suderinta su žiūronų, red-dot paieška leis objektus būti atnešė į mano greitai.

LENGVAS, ATSPARUS VANDENIUI STATYBOS

Polikarbonato ir aliuminio korpusas leidžia žiūronų būti mažesnio svorio, neprarandant savo patvarumo.Būsto apsaugine guma šarvai yra labai tvirtas ir patvarus, su gebėjimu dirbti sunku naudoti.

Visiškai atsparus vandeniui korpusas naudoti bet kokiomis oro sąlygomis, suteikia ramybę, kai netikėtų oro ritininis per.Būsto, taip pat užpildyti sauso azoto dujomis, siekiant užkirsti kelią vidaus lęšiai iš garinimo, kai juda tarp kraštutinių temperatūrų, arba kai naudojant žiūronų drėgnose sąlygose.

PATOBULINTAS DIDINIMO

Priartinti tolimus objektus į mano su 20x didinimą—puikus stebint dangaus objektų plačiau, ieškoti laukinių teptuku arba peržiūrėti tolimą objektą horizonte.

  • Okuliaro skersmuo: 4mm
  • Prekės Pavadinimas: celestron
  • Modelio Numeris: 20X80 PRO
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tikslas Objektyvo Skersmuo: 80mm
  • Prizmė Aprašymas: BAK4
  • Didinimas: 20
  • Tipas: Žiūronai
  • Medžiaga: Metalo
  • Laukas: 56@1000

Žymos: hud obd2, žiūronų karinės, telescop, celestron, astronomijos teleskopas profesinės, robotech, qhyccd, vaiko žiūronai, vizija teleskopas, žiūronai profesinės bynolyt.

Parašyti atsiliepimą

Celestron 20x80 SkyMaster Pro

Celestron 20x80 SkyMaster Pro", " high-power astronominiai žiūronai yra naudojamas tolimiesiems žemės stebėjimo teleskopai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai