Nauja prekė

Vazonas Betono Pelėsių Cemento Sodinamoji Silikono Formos Aikštė "PASIDARYK pats" Sultingi Sodinamoji Vazonas Pelėsių Namų Dekoro Mini Puodai Pelėsių

999 Prekės

€18.14

-31%

€26.67

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

1. Priimant dvigubo sluoksnio konstrukcija, vidinis sluoksnis yra pagamintas iš aukštos kokybės silicio gelio, tai yra lengviau demold, lengvai valomas ir pakartotinai naudoti.

2. Korpuso priima tvirtas plastikinis rėmas, kuris gali padėti svorio, betono, nekeičiant savo formos.

3. Ji labai tinka "PASIDARYK pats" visų rūšių sultingas gėlių vazonus norite.Tai yra geras pasirinkimas sodininkystės entuziastai, šeimos ir draugų.

4.Jis gali būti naudojamas su betono, molio, cemento, gipso ir kt.kad sultingas gėlių vazonuose, konteineriuose, žvakių indeliai ir pan.jūs norite.

Pasidaryk pats: sodininkams ir kieme do-it-yourselfers, tai turi pirkti silikono sodinamoji pelėsių.

Ilgaamžiškumas: Ne centus už svarą, galite sukurti savo gėlė betono plantatorius, kuris yra patvarus, atsparus oro, nebrangi ir paprasta dirbti.

Medžiaga: Pagaminti iš silione, todėl galite pakartotinai naudoti šį puodą pelėsių daugiau ir daugiau.Nuimamas apatinę dalį padeda de-pelėsių daug lengviau.

Tokia puiki investicija.

Dydis: finshed sodinamoji dydis yra 3.9 x 3.9 x 3.9 Coliai (10 x 10 x 10 cm), pakankamai didelis, kad daug augalų rūšių, pavyzdžiui, Sultingi, Lelija, Pothos, Phalaenopsis ir daugiau.

Specifikacija:

Medžiaga: plastiko, silikono

Spalva: Pilka

Dydis: 3.9 x 3.9 x 3.9 Coliai (10 x 10 x 10 cm)

Forma: Didelis Aikštėje

Komplektą sudaro:

Silikono Sodinamoji Pelėsių (Didelis Aikštė)

Pastaba:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Rinkinys Tipas: No
  • Medžiaga: Silikono
  • Modelio Numeris: Silikono Sodinamoji Pelėsių
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas Didmeninės: No

Žymos: cemento pelėsių, antikvariniai pelėsių betono, stalas puodą, silikono apgamai betono, deivės pelėsių, cemento pelėsių silicio, pelėsių sodinamoji, labai silikono formos gėlių, silikono molde betono, balkono gėlių vazonas turėtojas stovo.

Parašyti atsiliepimą

Vazonas Betono Pelėsių Cemento Sodinamoji Silikono Formos Aikštė

Vazonas Betono Pelėsių Cemento Sodinamoji Silikono Formos Aikštė "PASIDARYK pats" Sultingi Sodinamoji Vazonas Pelėsių Namų Dekoro Mini Puodai Pelėsių

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai