Nauja prekė
Vyno Namų Alaus Mielių Saccharomyces Cerevisiae, Vyno Mielės, Vaisių Vynas, Virtuvė, Valgomasis, Baras, Vyno Gamybos Priemonė
999 Prekės
Vyno Namų Alaus Mielių Saccharomyces Cerevisiae, Vyno Mielės, Vaisių Vynas
Kulka Taškų: 1、Visiškai Fermentuojant: Specialios mielės, vyno ir vaisių vyno funkcijos visiškai fermentuojant, minkštas skonis ir turtingas skonis.
2、Naudojimas ir Dozavimas: 10g mielių gali būti naudojamas alaus 100kg bendrą žaliavos.
3、Taikoma Vaisių Tipai: Vynuogių, granatų, obuolių, ličiai, kriaušių, ananasų, braškių, vyšnių.
4、Saugus Mielių: Maisto standartas SC sertifikavimas; jūs galite naudoti specialias vyno mielių užvirinti mitybos, sveikatos ir gero vyno.
5、Patogu Naudoti: mielių patogu ir paprasta naudoti.Imtis 100ml šilto vandens (32-35 ℃), pridėti mielių ir pamaišykite, kad ištirptų, supilkite į perdirbtų žaliavų, ir gerai sumaišykite.
Specifikacija: Ingredientai: mielių
Laikymo būdą: spalvinimas, hermetiškas, laikant vėsioje, sausoje vietoje
Laikymo trukmė: 365 dienos
Maisto priedai: emulsiklis
Neto masė: 10g
Patarimai, kaip naminis vynas:
1. Stabili fermentacijos kontrolės
Stabili fermentacijos: Raudonas vynas yra kontroliuojama 20-28 ℃: Baltasis vynas yra kontroliuojama 15-20 ℃.
2. Hermeticity lengva fermentacijos
Ne ruonių visiškai fermentacijos metu leisti deguonies įvesti ir anglies dioksido pabėgti: vynas turėtų būti uždarytas, kai jis yra išsaugotas po fermentacijos ir gali būti laikomi ilgą laiką.
3. Principas alaus cukraus
Vyno cukrus yra dažniausiai naudojamas reguliuoti alkoholio kiekis.Patartina įdiegti 10kg vynuogių ir įpilkite 0,5-1,5 kg cukraus.Alkoholio kiekis yra 10-15%.
Pakavimo Sąrašas:
Vyno Mielių * 1
- Medžiaga: Kita
- Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas: Kita
- Rinkinio Numeris: 1
- Sertifikavimo: CIQ
- Modelio Numeris: vyno mielės
Žymos: alkoholio mielių, vyno mielės, kaljanas pardavimui, koji, shisha kaljanas pardavimas, kinija kaljanas, sausų mielių, ekstrakto muilas, instant mielių, alaus mielės.