Nauja prekė

INJORA 4PCS 52*18mm 1.0" Beadlock Ratlankiai Padangos Nustatyti 1/24 RC Vikšriniai Automobilių Ašinis SCX24 90081 AXI00001 AXI00002 Deadbolt

999 Prekės

€20.33

-30%

€29.05

Pridėti prie pageidavimų

Savybės: Beadlock dizainas, nereikia klijų CNC aliuminio ratlankiai Ekstremalios apimties all terrain padangos Super stiprus sienelių, ir labai giliai įtraukia Specifikacijos: Padangos Medžiaga: Guma Ratlankiu Medžiaga: Aliuminio lydinys Svoris: 25g/vnt (0.88 oz/vnt.) Išorinis Skersmuo: 52mm / į 2.05 Vidinis Skersmuo: 21mm / 0.83 į Plotis: 18mm / 0.71 į Rato Stebulės plotis: 7mm / 0.28 į Kostiumas: RC Vikšriniai Centrinis SCX24 ar kitų mini/micro robotas.Paketų Sąrašo: 4 * RC Automobilių 1.0" Ratai

1. Mes priimame Alipay, "Western Union", TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

1. Visame Pasaulyje Laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas Turi rasti savo pristatymo adresą? 4 Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. !Išimčių nėra.Laivybos išlaidos bus dengiamos tiek pardavėjui, tiek pirkėjui pusę. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go #. 3. Mes grąžinsime jums visą sumą, laimėjusį pasiūlymą , gavusi elementą į savo pradinę sąlygas ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.Po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš Euroelectronics.lt.Arba, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- ės) yra ne taip, kaip nurodyta.

1.100% Realus Vaizdas.Mes imtis nuotraukas produktų save parodyti originalius produktus.Tai yra jūsų nuoroda tik dėl to, kad ten gali būti šiek tiek skirtumas tarp paveikslėlius ir tikrąjį daiktą. 2.12 mėnesių gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų.Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums duoti užsakymo numerį.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių galiojimo laikas pasibaigė.

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2. Nes jūsų komentarai yra labai svarbus plėtojant savo verslą.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mus. 3. Susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes su jumis dirbs išspręsti bet kokias problemas.

  • RC Dalys ir Acc: Pagrindinė Ašis
  • dydis: 52*18mm
  • Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
  • Kiekis: 1
  • Įrankis Prekes: Assembled class
  • Rekomenduojame Amžius: 12+y, 18+
  • Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Imtuvai
  • Prekės Pavadinimas: INJORA
  • Medžiaga: Composite Material
  • Ratų bazė: Varžtai
  • Atnaujinti Dalys/Priedai: Padangos
  • Modelio Numeris: centrinis scx24
  • Keturi varomi Ratai Atributai: Surinkimas
  • Techniniai parametrai: Vertė-2
  • Transporto Priemonės Tipas: Automobiliai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: centrinis scx24, rc sunkvežimių, centrinis scx10, heli rc imtuvo, ds r4, 1.9 beadlock varantys, 110 rc, hitec rc radijas, scx24, rc varantys.

Parašyti atsiliepimą

INJORA 4PCS 52*18mm 1.0

INJORA 4PCS 52*18mm 1.0" Beadlock Ratlankiai Padangos Nustatyti 1/24 RC Vikšriniai Automobilių Ašinis SCX24 90081 AXI00001 AXI00002 Deadbolt

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai