Nauja prekė

1 vnt Žaidimų Pelės Laidinio Vertikalus Ergonomiškas USB Kreiptuką Programuojami Mygtukai Kompiuterinių Žaidimų Pelės

999 Prekės

€2.53

-44%

€4.59

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

Kairįjį ir dešinįjį mygtukus, yra suprojektuoti su pusės spaudimą, kuris efektyviai sumažina naštą ant rankos ir peties skausmas tradicinės pelės.Ilgis mygtuką sutrumpinta, kad žmonės su mažojo piršto ilgis gali lengvai paspauskite mygtuką.Nykščio griovelis yra griežtai išbandytas pagal ergonomikos nustatyti poziciją nykščio.Medžiagos naudoja matinis procesą, kad būtų patogiau ir odos draugiškas.

Greitas ir patogus priekinių ir atgal mygtukai ant nykščio gali būti naudojamas į priekį arba atgal, pagal lango puslapių ir aplankus, kuri labai pagerina greitį ir efektyvumą tarnybos, mokytis ir žaidimai.

Išskirtinį roller volelis branduolys yra pagamintas iš grūdinto ABS medžiagos, grūdintas roller yra slėgio atsparūs ir anti-iųjų, prijuostė yra pagamintas iš natūralios gumos, kuri yra neslidus ir tvirtas.

Su įvairių DPI konversijos raktus reiškia, kad žymiklio judėjimo greitis, tinka įvairių operacijų ir rodo.Galite naudoti DPI mygtukas už pelės ratukas į ciklą per 1000-1600-2400-3200 DPI keturių greičio ciklą.Pagal nutylėjimą yra 1600dpi, pasiekti pradinio lygio žaidimų pelės (įvairių Tga, apšvietimo spalvos yra skirtingos).

Vertikalusis kampas padidėjo iki 7 laipsnių, todėl pelės daugiau vertikaliai, daugiau raumenų, daugiau ergonomiškas, ir daugiau gamtos ir patogu laikyti.

DPI šviesos juosta yra išplėsta, ir šviesos juostelė ilgesnė, kad daugiau šviesos šou per vizualinis poveikis yra labiau akivaizdus.Atgal pabaigoje pele yra per suapvalinti, padaryti jį patogiau laikyti.USB sąsaja naudoja aukštos kokybės techninės įrangos, kuri buvo oksiduoti 15 valandų ir variu USB susisiekti smeigtukai, kad išvengti oksidacijos ir padidinti perdavimo spartą.USB dryžuotas varinė emaliuota viela su 10 0,1 mm šerdis yra atsparus traukiant ir ašarojimas, užtikrintų greitą signalo perdavimo.

Specifikacija:

Dydis: 12.2 cm ilgio ir 7,5 cm pločio, 6.2 cm aukščio.

Medžiaga: ABS.

Kabelio ilgis: 1500cm.

VKI rezoliucija lygis: 4-8 lygiai gali būti nustatyti.

VKI rezoliucija default: 1000-1600-2400-3200.

Didžiausias kadrų dažnis: 4000 kadrų/sek.

USB ataskaitos rodiklis: 125Hz.

Pastaba:

Ten gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl įvairių rankų matavimas.

Pakuotė:

1 x Pele.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Tipas: Laidiniu
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Žymos: atveju, ergonomiškas pelės vertikalus, pirkti overwatch pelės, dxt ergonomiškas pelės vertikalus, kūrybos vertikalus pelės, ergonomiškas pelės žaidimų pelės, lefon pelės vertikalus, ją razer, gamer mergina, kilimėlis programuotojas, pelės su tiek laidinių ir bevielių.

Parašyti atsiliepimą

1 vnt Žaidimų Pelės Laidinio Vertikalus Ergonomiškas USB Kreiptuką Programuojami Mygtukai Kompiuterinių Žaidimų Pelės

1 vnt Žaidimų Pelės Laidinio Vertikalus Ergonomiškas USB Kreiptuką Programuojami Mygtukai Kompiuterinių Žaidimų Pelės

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai