Nauja prekė

12mm Mišrios Spalvos Flatback Pearl Saulėgrąžų Drabužių Drabužių Apdaila,užrašų knygelė Puošmenų "PASIDARYK pats" Crafting Prekes

999 Prekės

€2.12

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

Įvairių Spalvų ABS Pearl Saulėgrąžų dekoravimo ir amatai, Rankinio darbo ir apdailos.Šių Plokščių Atgal Saulėgrąžų Formos yra Fantastinis Drabužis,Nagų Dailės Papuošalų Darymo, Juvelyrikos Priėmimo, "PASIDARYK pats" Diamond Tapyba,Šalies dekoratyvinis idėjų ir bendrąjį išsilavinimą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Derva

Spalva: Parodyta, Kaip Nuotraukas Maišyti Spalvas

Dydis: Apytiksl.12 mm

Storis: apytiksl. 2.0 mm

Komplektą sudaro: apie 100VNT

Pastabos:

1. Prašome leisti 0.5-1mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

2. Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

3.Mes laivas šį Mažas, Kad Pagal Untracked Paviršiaus Oro Pašto įsipareigojimų,tai reikia daugiau laiko nei Standartinė Stebimi Paštu.Jei jums Reikia Greičiau Pristatymo,Prašome pasirinkti Euroelectronics.lt Standartas Paštu.

4,Prieš Atidaryti Ginčo Ar palikti Neigiamų Atsiliepimų,Mes kviečiame Jus susisiekti su Mumis.Mes stengiamės Padėti Jums su Problemomis.

=======================================================================

  • Medžiaga: ABS
  • Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: LNC20210206003
  • Rinkinys Tipas: Taip

Žymos: anime pieštukas turėtojas, flatback derva, kawaii, maisto kawaii, plokštieji derva, undinė derva, dekoro kawaii kambarys, amatų derva, cabochon derva, 20mm cabochon.

Parašyti atsiliepimą

12mm Mišrios Spalvos Flatback Pearl Saulėgrąžų Drabužių Drabužių Apdaila,užrašų knygelė Puošmenų

12mm Mišrios Spalvos Flatback Pearl Saulėgrąžų Drabužių Drabužių Apdaila,užrašų knygelė Puošmenų "PASIDARYK pats" Crafting Prekes

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai