Nauja prekė

Paronychia Pagerėjo Nerūdijančio plieno nagų kirpimo žirklės Išaugę pedikiūro priežiūros specialistas Cutter nipper priemonės, kojų, kojų nagų

999 Prekės

€0.88

-30%

€1.26

Pridėti prie pageidavimų

PREKĖS APRAŠYMAS

Ypatybė:

1.Profesionalus įrankis, skirtas pašalinti negyvas odos ir spurs, visi plieno, su dvigubu šakutės spyruoklines poveržles.

2.Geras negyvas odos žirklės yra neatskiriama nail procesą.Palyginti su negyvas odos, naudoti negyvas odos žirklės bus patogiau ir greičiau.

3.Raktas į pirkimo negyvas odos žirklės yra pažvelgti į kokybės plieno.Geras aštrių patarimai gali būti dažnai naudojamas metus ar net ilgiau.

4.Kai pjovimo odai, rekomenduojama naudoti kartu su minkštėjimo agento: pirma sušvelninti negyvas odos netoli nagų su konkurentų agentas, laukti, kol negyvas odos yra visiškai sušvelnėjo, ir tada nukopijuokite jį tiesiogiai su negyvas odos žirklės.Žinoma, jei ji yra lengva nukirpti, kaip paskatinti, nereikės naudoti minkštinimo agentas.

Pastaba: Jūs turite būti labai atsargūs, kai naudojate jį.Nuo pjovimo galva yra labai aštrūs, būtinai kirpti gerai apšviestoje zonoje, siekiant išvengti kenkia jūsų pirštai.

Specifikacija:

100% brand new ir aukštos kokybės

Spalva: kaip paveikslėlyje

Dydis: 9.5*4.5 cm

Svoris: apie 40 g

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Komplektą sudaro: 1 Vnt

PREKĖS NUOTRAUKAS

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

  • Modelio Numeris: K181667
  • Elemento Tipas: Clipper & Žoliapjovės
  • Prašymas: Pirštas, Pirštas
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • dydis: 1pcs

Žymos: plytelių pjaustymo įrankiai, supjaustyti nagų, nipper nagai, išaugę toenail įrankis, pjovimo peilis, cutter profesinės, cutter nagų, vaikas, elektrinė nagų žirklės, išaugę toenail.

Parašyti atsiliepimą

Paronychia Pagerėjo Nerūdijančio plieno nagų kirpimo žirklės Išaugę pedikiūro priežiūros specialistas Cutter nipper priemonės, kojų, kojų nagų

Paronychia Pagerėjo Nerūdijančio plieno nagų kirpimo žirklės Išaugę pedikiūro priežiūros specialistas Cutter nipper priemonės, kojų, kojų nagų

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai