Nauja prekė

R4 SDHC Adapteris, "Secure Digital" Atminties Kortelę Deginimas Kortų Žaidimas Kortelės Iliustracijų Ilgaamžė Medžiaga, Kompaktiškas Ir Nešiojamas Iliustracijų

999 Prekės

€3.38

-40%

€5.64

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

1. Patvari medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, ilgas tarnavimo laikas, tvirtas ir stabilus naudoti.

2. Kompaktiškas ir nešiojamas: yra toks mini ir šviesos svorio, šis produktas neturi užimti daug vietos ir gali būti lengvai atimti.

3. Subtilūs apdailos: kruopštus dizainas, puiki kokybė, ilgaamžiškumas ir ilgą tarnavimo laiką.

4. Mada: paviršiaus oksidacijos dažymas yra ne tik lengvas ir stilingas, bet taip pat labai pagerina šilumos išsklaidymo veiklos kortelių skaitytuvą.

5. Greitųjų skaityti ir rašyti: Nuostabus, nelaukiant, kurie gali lengvai patenkinti, poreikius ir suteiks jums daugiau malonus naudoti patirtimi.

Aprašymas:

Šis produktas yra f lashcard , momentiniai saugojimo,nuotraukas ir vaizdo įrašus, gali būti imtasi taip, kaip tu nori, visada įrašymo gražių akimirkų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Dydis: 3.3 cm* 3cm*0.4 cm

Sąsajos tipas: DS

Prisijungimo būdas: in-line

Žaidimo versija: originali/originalus žaidimas programinė įranga

Spalva:sidabrinė

Pakuotė:

1 * Iliustracijų

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Sertifikavimo: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nėra
  • Modelio Numeris: /
  • Prekės Pavadinimas: ONLENY

Žymos: sdhc aukso 32gb, r4 kortele, sd hc 32 gb, vario šilumos kriaukle, r4, ms atminties kortelę, r4 kortelė, daug, oem atminties kortelę, ano atminties kortelę, puig.

Parašyti atsiliepimą

R4 SDHC Adapteris,

R4 SDHC Adapteris, "Secure Digital" Atminties Kortelę Deginimas Kortų Žaidimas Kortelės Iliustracijų Ilgaamžė Medžiaga, Kompaktiškas Ir Nešiojamas Iliustracijų

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai