Nauja prekė

TauLabs Sparky2.0 CC3D REVO Patobulinta Versija BIURAS " TL Dvigubai Firmware

999 Prekės

€37.51

Pridėti prie pageidavimų

Savybės

Veikia Tau Labs (žinoma ;-).Pats labai skrydžio, jūs atėjote į tikėtis ir standartines funkcijas.Atviro kodo aparatūros! (taip pat, žinoma)

Daugiau galingas procesorius.Naudoja STM32F4, veikia 168 Mhz su didesne atminties ir flash.Tai yra naudinga, saugoti ir plaukioja ilgiau waypoint sekas ir veikia sudėtingiau kodas patinka picoC scenarijų.

Daugiau ryšiu. (RCVR, Flexi, Pagrindinis, I2C Aux).Tai tikrai naudinga, jei norite turėti išorinį mag, gps, ir spektrum imtuvas ar kitų dalykų, pavyzdžiui, OSD.

Flash mikroschema, kuri gali būti naudojama kaupti skrydžio planus, picoC kodą arba prisijungti

RFM22b radijo gali būti naudojamas telemetrijos, arba su openLSRng.Imtuvo anteną naudoja tą pačią * U. Fl.jungtis, kad Laisvė turi.Aš tikrai patinka tai, nes jis yra labai mažas ir jūs galite lengvai pridėti SMA break out kabelis arba plakti antenos.Ji taip pat turi tik teisę sumą įtampa - pakankamai stiprūs surengti kartu skrydžio, bet avarijos ji bus atjungti, o ne žalos valdyba.Ten yra maža anga priekyje teikti padermės išleidimo plakti antena, kad galite tiesiog pereiti per ir lituoti tiesiai į RFM22b dėl minimalios konfigūracijos.

OpenLRS paramą tiesiogiai kontroliuoti savo OpenLRSng radijo, jei nenorite, kad TauLink.Taip pat OpenLRS švyturys ieškant prarastų kadrų.

FrSky Telemetrijos palaikymą Jutiklis Koncentratoriaus arba S. Uosto stilius imtuvai.

Keturių buferiniame rezultatų vairuoti arba Led (nurodyti skrydžio statuso) arba šepečiu varikliai.Aš tikrai džiaugiamės, kad turi skirtingos spalvos LED juostelės įjunkite, nurodykite kryptį, kuria susiduria giminaičio namuose.

VPK produkcija VTX garso telemetrijos.Aš norėčiau, kad būtų galima pridėti šiek tiek prerecorded garso skamba taip ausinės gali suteikti naudingos informacijos dėl FPV.

Dual analog įvesties įtampos ir srovės stebėseną.VPK produkcija taip pat gali būti naudojama kaip analoginis įėjimas.

GALITE Autobusu, kuris yra labai naudinga kalbėtis su išorės įrenginius, pavyzdžiui, brushless gimbal koordinuoti LV stebėjimo arba kontrolės gimbal pikis nuo siųstuvo.Taip pat GALI leido Esrt išeina, kurios leis rimtų patobulinimų, skrydžio kokybę.

Visą jutiklis suite žinoma.MS5611 baro ir MPU-9250 kartu giroskopo/accel/mag.Aš tikrai prieštaravo dėl pereiti nuo MPU-9150 į MPU-9250. Tačiau, kad galėtų panaudoti SPI autobusą, kuris yra daug geriau tvarkomi, procesorius pusėje padarė, kad verta.

Neprivaloma vienpusis surinkimo - ko reikia skristi yra visi ant lentos.Apačioje turi CAN magistralės jungties, RFM22b, antena, išorės LED drivers.Todėl, jei jūs tiesiog nori, kad daugiau galingas skrydžio valdiklis su daugiau atminties ir CPU per Sparky tai dar vienpusis.?

Uostai

Top jungtys:

Pagrindinis Uostas: USART1. Galintys Telemetrijos, GPS, DSM, Derinimo, ComBridge, MavLink, HOTT, FrSky Jutiklis, Lighttelemetry, PicoC

FlexiPort: USART3/I2C2. Panašus į MainPort bet gali turėti ir išorės I2C.

Rcvr: USART6. Patogus ryšys imtuvų su pasirenkami galią tarp išorinio maitinimo, arba 3,3 V. PPM, S. Autobusų, DSM, HOTT.

Analogas: srovės, įtampos, RSSI ar DAC išėjimo

Servo rezultatų skaičius: 6 PWM antraštes.galintys tradicinių PWM ar OneShot.

Apačioje jungtys:

Radijas: U. Fl.antraštės už RFM22b modulis.Paprastai 433 MHz modulis.Naudoti a433Mhz U. FL feritinės Antenos or433Mhz U. FL Spiralinės antenos

Power selektorių: pasirinkite galia Rcvr antraštė užlitavimo arba 3.3 V, tiltas arba 5.0 V (kuri eina maitinimas iš išorinio maitinimo šaltinio, pvz BEC)

GALI: GALI autobusų antraštę.Naudojamas prijungti išorinius prietaisus, pavyzdžiui, SparkyBGC ar TauOSD+VTX.

I2C: pagalbiniai I2C autobusu (I2C1).Tai yra tas pats autobusas, kad MS5611, yra prisijungę.gali būti naudojamas išorės mag.

LED: 4 buferiniame PWM išėjimai.Jie praėjo per N-kanalo AKT Gali galia išoriniai šviesos Diodai, arba šepečiu varikliai (skirti 3A)

Naudojant buferiniame PWM išėjimai

Šie rezultatai gali dirbti daugiau srovės ir gali būti naudojamas tiesiogiai kontroliuoti išorės šviesos Diodai (žr. vaizdo įrašas čia ).Tai yra susieti programinės įrangos PWM 7-10 ir yra "LED" antraštės atgal, kuris yra 6-pin DĻSV-SH antraštę.Jie naudoja N-Kanalo AKT taigi, kai PWM impulso yra aukštos AKT yra ir traukiant išėjimo link žemės.

Žiūri valdyba, kaip parodyta aukščiau, kaiščiai yra iš kairės į dešinę

Žemės

Galia

PWM7

PWM8

PWM9

PWM10

Galia pin yra prijungtas prie maitinimo su servo antraštes, todėl jūs galite naudoti šią galią pin vairuoti savo Led, jei jie yra 5V tolerantiškas ir BEC gali dirbti dabartinis.

  • RC Dalys ir Acc: Radijo Ryšio Sistemos
  • Transporto Priemonės Tipas: Sraigtasparniai
  • Medžiaga: Metalo
  • Prekės Pavadinimas: DTRC
  • Modelio Numeris: HM-Sparky2.0
  • Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai

Žymos: trx4 gervė, tamiya traktorių, sunkvežimių, gps modulis cc3d, e revo, 2212 920kv brushless variklis, vesc, gaisro phoenix, adob, fpv rinkinys, varyti rc.

Parašyti atsiliepimą

TauLabs Sparky2.0 CC3D REVO Patobulinta Versija BIURAS

TauLabs Sparky2.0 CC3D REVO Patobulinta Versija BIURAS " TL Dvigubai Firmware

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai