Nauja prekė

1 Pora Ausų Pagalvėlės Nešiojamų Pramogų Ausinės Tiekimą Bose QuietComfort 15/25/35/Ae2/Ae2i Pakeitimo Pagalvėlės

999 Prekės

€1.37

-25%

€1.83

Pridėti prie pageidavimų

1 Pora PU Odos Ausinių Ausų Pagalvėlės Bose QuietComfort 15/25/35/Ae2/Ae2i Ausinių Pagalvėlės Pakeitimo

Ypatybė:

1. Galutiniam Komfortą ir Ilgo Naudojimo: Bose ausines pakeitimo ausų pagalvėlės pagamintos iš kokybiškos PU odos, odos draugiškas plunksna-kaip minkštas, patogus, kvėpuojantis ir absorbuojamus, statyti, kad paskutinis.Vidaus super minkšta atminties putų kamšalas, patvari ir lanksti, teikia DIDŽIAUSIĄ AUSIES KOMFORTĄ visą dieną, patogu klausytis, net pamiršti, kad jūs vis dar dėvi ausines!

2. Padidinti Triukšmo Blokavimas: Bose ausų pagalvėlės pakeitimo pagamintos iš aukščiausios kokybės atminties putos, tai Bose ausines pakeitimo nustatyti izoliuoja savo ausis su perfect fit, padidinti triukšmo blokavimo taip nieko, bet gryniausia garsas pasiekia jūsų ausis.Ausines pakeitimas yra storesnis nei originalai.Šis storis buvo pastatytas ilgesnio naudojimo ir geresnis komfortas, užtikrinant, kad jūsų ausų pagalvėlės niekada eiti plokšti, kaip laikas eina.

3. Suderinama su Bose Bluetooth ausines pakeitimo gaubteliai QC15 / QC25 / QC2 / QC35 / Ae2 / Ae2i / Ae2w / SoundTrue(Over-Ear) & SoundLink(Over-Ear) ,netinka SoundTrue(Ant Ausų) & SoundLink(Ant Ausų),Bose TP-1,Bose Ae1,Bose QC 1.

4. Lengva Įdiegti: Pašalinti seną pakeitimo gaubteliai už Bose Quietcomfort ir palaikykite pagalvės vieta ,pagalvėlės suderinti su montavimo pareigybės viduje ausinių earcups,tiesiog naudoti savo miniatiūras paspauskite ratlankio Bose gaubteliai žemyn visais šios pareigybės.Kai jūs išgirdote, kad fotografuoja triukšmo, Bose endoprotezai yra fiksuotas.Bose pagalvėlė pakeitimo niekada nukristi lengvai ir padaryti jį kaip nauja.

Specifikacija:

Spalva: Juoda, Pilka

Gaminio Dydis: 120 X 70 X 30mm/4.72 X 2.76 X 1.18"

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 Pora X Ausies Pagalvėlės

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

  • Prekės Pavadinimas: VAKIND
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • dydis: 12x7x3 cm
  • Modelio Numeris: Ausų Pagalvėlės
  • Elemento Tipas: Ausinės Atvejais
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: pasirinkimas ausinių atveju, bose 2 lankelis pakeitimo, qc25, bose pagalvėlė, bose replacement leather, bose qc15, 50mm driver, ją, ausies padas, bose ausinių laido.

Parašyti atsiliepimą

1 Pora Ausų Pagalvėlės Nešiojamų Pramogų Ausinės Tiekimą Bose QuietComfort 15/25/35/Ae2/Ae2i Pakeitimo Pagalvėlės

1 Pora Ausų Pagalvėlės Nešiojamų Pramogų Ausinės Tiekimą Bose QuietComfort 15/25/35/Ae2/Ae2i Pakeitimo Pagalvėlės

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai