Nauja prekė

Akvariumo žuvų bakas kraštovaizdžio puošmena širdies formos vandens augalai, uždaras baseinas povandeninį pasaulį, dirbtiniai augalai modeliavimas

999 Prekės

€4.93

-41%

€8.36

Pridėti prie pageidavimų

"Jei norite siųsti į JK ir Vokietijoje, galite pasirinkti sandėlyje, Prancūzija.

JAV 7-14 dienų, Ispanija 7-15 dienų, Prancūzija ir Vokietija 5-12 dienų, UK 3-9 dienas.

JAV: USPS apie 5-12days, daugiausia 10days

CA :iš Kinijos, per Pardavėjo Pristatymas Metodas ,Daugiausia per savo conntries po maždaug 15 dienų

UK, DE: "Hermes" apie 3-8days

AS: As po maždaug 5-13days

PS : CTT express apie 5-14days, daugiausia apie 8-10days

JI: tai po maždaug 5-15days"

Detalus aprašymas:

Medžiaga: TPC medžiaga

Dydis: aukštis 40cm, bazės 8*5cm

Išryškinti aprašymas:

[Patikima kokybė] augalų akvariumo apdailos medžiagos, patvirtina, kad aplinkai draugiškas TPC medžiagos, kuris yra netoksiškas ir draugiškas aplinkai, ir yra nekenksmingas visi vandens organizmams, ar jis yra naujas ar sūraus vandens.Ji taip pat gali būti naudojamos žuvų tankai arba akvariumuose ilgą laiką.Bazė turi tam tikrą stabilumą, leidžia plastikiniai augalai stovėti tiesiai į akvariumą.Abu yra saugūs ir patikimi.

[Lengvai valoma] Į TPC akvariumo augalai nebus išnyks arba teršti vandens telkinį, patogų ir švarų gyvenimo aplinką žuvims.Tiesiog perkelti augalų, iš akvariumo į švarų indą, nuplaukite naudodami švarų vandenį ir naudokite minkštą šepetį pašalinti dumblius ar nuosėdų, kad jie atrodo kaip naujas.Ji yra lengva valyti.

[Mažai išlaikymo] Skirtingai nuo gyvų augalų, mūsų dirbtinių akvariumo augalams nereikia ypatingos priežiūros.Jie nėra lengvai išnyks ar puvinio ir gali likti gražus ilgą laiką.Jums nereikia laiko džiovintų slyvų.Jie bus ne puvinio vandens, gali būti naudojami ilgą laiką, ir gali taip pat sutaupyti daug laiko ir pinigų.Jie dreifas, su srauto ir atrodyti natūraliai.

[Patrauklus dizainas] Mūsų akvariumas dirbtiniai augalai atrodo labai realus ir natūralus.Kai jūs galėsite įdėti mūsų dirbtiniai augalai kriauklę, jie bus linguoti su dabartine, todėl savo akvariumui akį traukiantis eksponatas.Sukurti vaizdo gylis akvariumas, vieta aukštesni augalai, už akvariumo ir trumpesnis augalų priešais akvariumą.Sumaišykite stilių ir spalvų augalų sukurti akvariumą, skirtingai nuo visų kitų.

[100% Pasitenkinimo Garantija] Mūsų netikrą vandens augalai yra pagaminti iš plonos medžiagos.Jie išreiškia unikalią meninę viziją įkvėpti gamtos.Jūsų žuvys galės mėgautis aplinka teikia šių įrenginių.

Dalių Sąrašas:

1 akvariumo modeliavimas žolės

  • dydis: height 40cm, base 8*5cm
  • Kilmės: KN(Kilmės), Kinija
  • Pagrindinis tikslas: Žuvų Bakas Apželdinimas
  • Svoris: About 50g
  • Spalva: Kaip Nuotraukas
  • Vandens Papuošalai Tipas: Augalai
  • Produkto Kategorija: Modeliavimo vandens žolės
  • Medžiaga: TPC medžiaga
  • Tipas: žuvys

Žymos: bonsai, akvariumas dirbtinių augalų, privalumai, akvariumo dekoracija, kampe augalų stovi patalpų, groot akvariumo apdaila, ins dirbtiniai augalai, Bakas, akvariumo fonas, juoda, akvariumas ornamentu.

Parašyti atsiliepimą

Akvariumo žuvų bakas kraštovaizdžio puošmena širdies formos vandens augalai, uždaras baseinas povandeninį pasaulį, dirbtiniai augalai modeliavimas

Akvariumo žuvų bakas kraštovaizdžio puošmena širdies formos vandens augalai, uždaras baseinas povandeninį pasaulį, dirbtiniai augalai modeliavimas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai