Nauja prekė

Bambuko Arbatos Dėžutė Su Dangteliu 9 Skyriuje, Papuošalai, Kava, Arbata Krepšys Saugojimo Turėtojas Organizatorius Virtuvės, Spintos

999 Prekės

€10.33

-28%

€14.35

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

1. Išskirtinį arbatos talpinimo funkcijos madingas retro stilius; ateiti su skaidriu liukas nustatymo ir 9 skyriaus dizainas; arbatos dėžutė gali būti naudojama švęsti arbatos tradicija.

2. Arbatos dėžutė pagaminta iš natūralios medienos, ir ji ateina su aukštos kietumas ir aukšto lygio modeliavimas.Po plokštės yra tinklinėmis, jie suklijuoti, taip pat jie yra įtraukti.

3. Paprastas ir gražus lange ateina su tvirta ir kompaktiška konstrukcija, patvarumo.Saugomų kavos nuo dulkių ir rodomas ji gražiai.

4. Dėžutės gali turėti arbata, džiovintos gėlės ir kiti elementai; naudojami organizuoti arbatos maišeliai, cukraus maišus, saldikliai ir kt., ir taip pat gali būti naudojamas, kaip namų baldai.

5. Ji labai tinka tiesa arbatos mėgėjams, kurie mėgsta gerti kelių rūšių arbata.Gera dovana bet kokiai progai, ir papildo bet arbatos rinkinys.Organizuoti visų rūšių objektus, įskaitant eteriniai aliejai, rankdarbiai, mokyklų ir biuro reikmenis, papuošalus ir kitus smulkius daiktus; graži ir elegantiška medinė kamera langelį.

Specifikacija:

Medžiaga: mediena

Dydis: apie 23*23*9cm/9.06*9.06*3.54 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Arbatos Dėžutė

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės,

Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau) ,jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt .Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

  • Medžiaga: Mediena
  • Funkcija 1: Bambuko Arbatos Dėžutė
  • Prekės Pavadinimas: AIHOME
  • 2 funkcija: Sandėliavimo Organizatorius Aukštesni
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • 3 funkcija: Reguliuojamas Krūtinės Kupė

Žymos: bambuko aikštėje saugojimo dėžutė, bambuko stiklainį dangteliu, alavo arbatos dėžutė, bambuko filtras, kraft arbatos medžio dėžutė, medinė dėžutė, arbatos maišelis turėtojas kakoti, sluoksniuotos arbatos dėžutė, konteinerių arbata, arbatos dėžutė.

Parašyti atsiliepimą

Bambuko Arbatos Dėžutė Su Dangteliu 9 Skyriuje, Papuošalai, Kava, Arbata Krepšys Saugojimo Turėtojas Organizatorius Virtuvės, Spintos

Bambuko Arbatos Dėžutė Su Dangteliu 9 Skyriuje, Papuošalai, Kava, Arbata Krepšys Saugojimo Turėtojas Organizatorius Virtuvės, Spintos

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai