Nauja prekė

2021 Metais į Phoenix Gaisro, 1-os Klasės, Dian Hong, Fengqing Dianhong Yunnan Juoda 500g

999 Prekės

€19.32

-4%

€20.33

Pridėti prie pageidavimų

Grynasis Svoris: 500g/box

Skynimo laikas: 2021 Metų

Tinkamumo laikas: 36 mėnesiai

Saugojimas: saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Gamyba: Gaminamos pagal Yunnan provincijoje Yunnan Dianhong Group Co.,Ltd.

Aprašymas: Yunnan regioną Kinijoje žinomas dėl gamybos, puikios juodosios arbatos.Yunnan juoda garsėja savo riebalų aukso pumpurai ir mūsų Yunnan Juodoji Arbata yra didelė jų koncentracija aukso pumpurai.Arbata, paruošta iš mūsų Yunnan Juodoji Arbata yra rausvai rudos spalvos.Kvapas yra stiprus saldžių ir gėlių šiek tiek skrudintos atspalvis.Skonis yra sklandžiai ir saldus, ir poskonis yra gaivus ir švarus.

Per trečiojo amžiaus prieš KRISTŲ, centrinės zonos Yunnan, apie šių dienų Kunming (didelio miesto), buvo žinomas kaip "Dian'.Pavadinimas Dian Hong reiškia "Yunnan Juodoji arbata".Dažnai Yunnan juodoji arbata yra vadinama Dian Hong arbatos.Yunnan juodosios arbatos skiriasi jų skonį ir išvaizdą.Kai kurios prognozės turi daugiau aukso, pumpurų ir labai saldus ir švelnus aromatas be atšiaurių.Kiti, kad tamsesnė, ruda užvirinti, kad yra šviesi, pakili ir šiek tiek aštrus.Tu gali pridėti pieno, kad ši arbata (ilgiau mirkymo laikas, reikalingas įgyti pakankamai atšiaurių subalansuoti pieno).

Yunnan Dianhong Group Co., Ltd buvo įkurta Mar. 8, 1939. Iš pradžių jis buvo pavadintas, nes vengia sudaryti Eksperimentinių Arbatos Fabriką ir tada pervardyti kaip Fengqing Arbatos Fabrikas, kai apskrities pavadinimas pakeistas iš vengia sudaryti į Fengqing 1954 metais. Dianhong Congou yra paskirta Valstybių tarybai, kaip dovana arbata narių užsienio reikalų.Šiandien Dianhong jau 70 metų, kaip didžiausių privačių akcijų pasiskirstymo arbatos gamyba Kinijoje, švenčia savo 70-metį, grupė pagaminti aukštos kokybės aukso tortas.Kaip matome tortas yra presuoti su konkurso aukso spalvos patarimai.Jis kvepia labai šokolado ir salyklo.Kai suleidžiama į turtingas, medus-aukso, nosies įgauna karamelės ir vanilės pastabos.Ji yra šiek tiek saldus, aštrus arbata su apdaila, sudegė karamelė.Labai sklandžiai, minimalus atšiaurių.

Vanduo naudojamas kietas ši arbata turi būti ne virimo temperatūra.Naudoti apie 2 arbatinius šaukštelius (3 g) arbatos lapų, maždaug kas 5 uncijų (150 milliliters) vandens.A mirkymo laiko apie 3-5 minutes, su daugiau ar mažiau laiko, rekomenduojama, priklausomai nuo pageidaujamos koncentracijos.

Juodoji arbata yra visiškai oksiduoti (fermentuota) arbata.Juodoji arbata, arba, kaip yra žinoma, Kinija - honkongas cha (raudonoji arbata), iš pradžių buvo tik dėl eksporto į užsienio rinkas.Kinijoje tai vadinama raudonoji arbata, nuoroda į spalvą įpilti skysčio arba raudona kraštų oksiduoti palieka, o ne į spalvą pagrindinėje tvarkomi lapų arbata.Vienu metu, juodoji arbata buvo laikoma prastesnes kokybes, o ne pageidaujamą Kinijos patys ir todėl buvo eksportuojama.Kuris yra, kodėl iki šios dienos, juoda arbata yra tai, ką kiekvienas už Kinijos ribų galvoja, kai kalba apie arbata, kadangi, arbata Kinijoje reiškia žalioji arbata.

Juodoji arbata yra taip pat žinomas kaip "Congous" tarptautinės arbatos prekybos verslo.Pavadinimas Congous yra iš tikrųjų paimti iš Kinijos terminas Gongfu ar Kung-Fu.Šiaurės Congous yra taip pat vadinama black leaf Congous, "į Bordo Kinijos arbatų", ir pietų Congous kaip raudona lapų Congous, "į Bordo spalvos Kinijos arbatos".

Juodosios arbatos lapai yra kilę iš tos pačios augalų arbata, Camellia sinensis, kaip ir visi nekilnojamojo arbatos, bet tikriausiai geriausias ateina iš Asamo subvariety augalų, Camellia sinensis Assamica, arba hibridas.Į suleidžiama lapų yra rausvos vario spalvos ir alkoholiniai gėrimai yra ryškiai raudonos ir šiek tiek sutraukiantis, bet ne kartaus.Svarbus skirtumas yra tai, tvarkymo arbatos lapų, kurie daro juoda arbata skiriasi nuo kitų rūšių arbata.

Juoda arbata kofeino yra maždaug 3%, kuris yra didžiausias iš visų skirtingų rūšių arbata, bet vis dar mažesnės nei kavos.

  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • dydis: 500g
  • Tipas: yunnan
  • Skonio Arbata: Ne Pagardintas
  • Kofeino?: Taip
  • Maisto Specifikacijos: Nėra dirbtinių Dažiklių, Nėra dirbtinių kvapiųjų medžiagų, Organinių
  • Forma: Palaidų Lapų
  • Galiojimo Data: 36 mėnesiai
  • Gamint.: phoenix

Žymos: kinijos žalioji arbata, japonija arbatinukas, dian hong, arbata yunnan, pakabukas phoenix, da hong pao, ketaus arbatinukas, dianhong, papuošalai phoenix, phoenix lipdukas.

Parašyti atsiliepimą

2021 Metais į Phoenix Gaisro, 1-os Klasės, Dian Hong, Fengqing Dianhong Yunnan Juoda 500g

2021 Metais į Phoenix Gaisro, 1-os Klasės, Dian Hong, Fengqing Dianhong Yunnan Juoda 500g

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai