Nauja prekė

Lazerio Lygis Adapteris 360 Laipsnių Reguliavimas Sukimosi Bazės Trikojo Laikiklis, 1/4inch Sąsaja Lazerio Lygio Tekinimo Pasukamas Base

999 Prekės

€13.39

-41%

€22.70

Pridėti prie pageidavimų

Lazerio Lygis Adapteris, Metalo 360 Laipsnių Besisukantis pagrindas Lazerio Lygio Trikojo Jungtis, 1/4" Sriegiu Montuoti ir Horizontaliai Burbulas, Micro-adjust Bauda Tekinimo Pasukamas Base

✔️TRIS SUKAMIEJI MYGTUKAI REGULIAVIMAS: micro rankenėlę, leidžia vartotojams priimti 360adjustment.X rankenėlę ir Y rankenėlę, gali būti naudojamas reguliuoti horizontalią padėtį, o darbo.

✔️AUKŠTIS REGULIUOJAMAS ir BUILT-IN HORIZONTALUS BURBULAS: "Naudotojai gali reguliuoti aukštį sukant trys kojos adapteris net pakreipti paviršiaus.Vidinis Horizontalus Burbulas Peržiūrėti Lygis gali jums padėti reguliuoti kampas ir tikslumą.

✔️1/4 COLIŲ VYRŲ SIŪLAI IR 5/8 COLIO SRIEGIU MOUNT: 1/4 colių vyrų sriegis tinka bet kokio tipo įrankis, kuris ateina su laikiklį, dydis 1/4 colio.Ir 5/8 colio sriegiu kalno galima tvirtinti prie trikojo ar kita priemonė, skirta naudoti.

✔️PATVARUS DIZAINAS: Šis adapteris savybės, patvarus dizainas guolio dideles apkrovas ir gali atlaikyti nusidėvėjimą ir poveikio darbo vietoje.

✔️MASTO PROGRAMOS: adapterį galima prijungti prie bet kokio įrenginio 8/12 linijų lazeris lygio。

AT2 Specifikacijos:

● Prekės svoris: 380g

● Elementą dydis: 130*109*94mm

● Reguliavimas: 360 Laipsnių, Horizontaliai Aukščio Reguliavimas

● Medžiaga: aliuminio

●Apsodo sriegis Dydis: 1/4 colių vyrų sriegis lazerio lygio, 5/8 colio sriegiu dėl trikojo

Pakuotė:

● 1 x 360 Reguliuojamas Adapteris, skirtas lazerio lygis

Lazerio Klasė: 2 Klasė (IEC/EN60825-1/2007)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

langas.adminAccountId=228934132;

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Modelio Numeris: 2020 m.
  • Sertifikavimo: CE

Žymos: lygis magnetas, ranka lygis, lazerinis, lentynos laikiklis, laikiklis tv, 360 lazerio lygis, keychain lazerinė rodyklė, laikiklis tv wall, - laikiklis, skirtas stebėti, burbulas gulsčiukas, mini.

Parašyti atsiliepimą

Lazerio Lygis Adapteris 360 Laipsnių Reguliavimas Sukimosi Bazės Trikojo Laikiklis, 1/4inch Sąsaja Lazerio Lygio Tekinimo Pasukamas Base

Lazerio Lygis Adapteris 360 Laipsnių Reguliavimas Sukimosi Bazės Trikojo Laikiklis, 1/4inch Sąsaja Lazerio Lygio Tekinimo Pasukamas Base

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai