Nauja prekė

Ernie Ball 2715 Kobalto Liesas Top Heavy Bottom Elektrinė Gitaros Stygos 010-052

999 Prekės

€13.55

Pridėti prie pageidavimų

APŽVALGA

Išgirsti savo solo, kaip niekada anksčiau.

Ernie Ball 2715 Kobalto Liesas Viršuje Sunkiųjų Apačioje Slinky Elektrinės Gitaros Stygos yra puikus hibridinis rinkinys tiems, kurie mėgsta storio apačioje stygos neprarandant galimybę solo dėl mažesnių stygos.Kobalto Serija yra aiškiai pagerinti savo klasikinis nikelio-žaizdos kolega suteikia žaidėjui didesnį išlaikyti, aiškumas ir galia.Be to, jie priešinasi prakaito ir drėgmės geriau ir turėti neprilygstamą lankstumą, kai, palyginti su kitų nikelio žaizdos stygos.Kobaltas yra labiausiai magnetinio aktyvus string lydinio planetoje ir traukia magnetai į jūsų paėmimas, daugiau nei bet kuri kita eilutė.

"Ernie Ball Kobalto Stygos garso ir jaučiasi geriau nei bet kas, ką aš kada nors suvaidino!Jūs turite patikrinti juos!" - Velniop.

"Kobalto Stygos jaučiasi neįtikėtinai šilkiniai pagal mano pirštus, ir pateikti daugiau punch, produkcija, ir aiškumo, nei normaliai sekas!" - John Petrucci.

"Yra tam tikro aiškumo ir punch, jūs gaunate iš Kobalto Sekas, kad aš negirdėjau tonally iš bet kurios kitos stygos aš grojo." - Joe Bonamassa.

Visi Ernie Ball stygos yra tikslumo, pagaminti pagal aukščiausius standartus ir labiausiai kruopštų specifikacijos, siekiant užtikrinti nuoseklumą, optimalų našumą ir ilgą gyvenimą.Pagamintas JAV.

Gabaritai: 10-13-17-30-42-52.

  • Tipas: Stygos
  • Kilmės: JAV(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 2715

Žymos: String Bass, ernie ball 2227, ernie ball 7 string 7 stygos, elektrinė gitara pickguard, gitara luthier, pickguard, fenderis gitara, styginių gitaros ernie ball bronzos, luthier medienos, electr gitara.

Parašyti atsiliepimą

Ernie Ball 2715 Kobalto Liesas Top Heavy Bottom Elektrinė Gitaros Stygos 010-052

Ernie Ball 2715 Kobalto Liesas Top Heavy Bottom Elektrinė Gitaros Stygos 010-052

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai