Nauja prekė

Didelis Anglies Plieno Lankstymo Pamačiau Mažų Kišeninių Dėl Pjautinės Medienos apdirbimo, Medžio Ir Medienos Blokas branch cutter, medžio pjūklų TB Pardavimas

999 Prekės

€8.04

-36%

€12.76

Pridėti prie pageidavimų

Didelis Anglies Plieno Lankstymo Pamačiau Mažų Kišeninių Dėl Pjautinės Medienos apdirbimo, Medžio Ir Medienos Bloko TB Pardavimas

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.Multi-Naudoti Sulankstomas Pamatė, kuri turi PLATŲ NAUDOJA nuo turistinius pamatė, kempingas pamatė ir medžioklės pamačiau, filialas, mūrą, medį, pamatė, galūnių pamatė, sniego pamatė, ir genėjimo pjūklai medžiams apipjaustymas.

2. Vienas pamatė, tinka visoms, patogus ir efektyvus.

3. Lengvas ir nešiojamas, bet pakankamai stiprus.Tik 7.5-10.5 Colių/300 g į jūsų įrankių dėžė arba net galite įdėti į kišenę.Tai vienas tvirtas, aukštos kokybės pamatė, pagamintas iš spyruoklinio plieno SK5.

4.Lankstymo pamatė, gerai pastatytas, naudingumas pamatė, dizainas suteikia aukščiausios kokybės įrankis, aukščiausios lankstymo ir greitas, saugus užraktas atrakinimo sistema apsaugo disko tvirtai vietoje ir naudojimo metu.Lock-in peilis saugos, nebus žlugimo arba akimirksniu, o pjovimo ar uždarymo.

5. Specialių Ω dizaino pjovimo sklandžiai ir niekada užstrigo.Lenkta rankena dizainas daro operacija, daugiau patogią ir didesnis veiklos efektyvumas.

Specifikacija:

S Dydis:180mm

M Dydis: 210mm

L Dydis: 260mm

Medžiaga: Plienas

Skelbimas:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

2.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Lankstymo Pamačiau

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

  • Tipas: Kita
  • Modelio Numeris: Lankstymo Pamačiau
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plieno
  • Prekės Pavadinimas: Aleekit
  • Svoris: 200G
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Savybės: Daugiafunkcinis

Žymos: flush supjaustyti pamačiau, pom pom žiedas, da0lx6mb6h1 plokštė, raudona siūti, pynimo, siūti, siūti sriegis, rankinis pjūklas, rankinis pjūklas sk5, "chromebook" nešiojamąjį, aukso dažų purškimo.

Parašyti atsiliepimą

Didelis Anglies Plieno Lankstymo Pamačiau Mažų Kišeninių Dėl Pjautinės Medienos apdirbimo, Medžio Ir Medienos Blokas branch cutter, medžio pjūklų TB Pardavimas

Didelis Anglies Plieno Lankstymo Pamačiau Mažų Kišeninių Dėl Pjautinės Medienos apdirbimo, Medžio Ir Medienos Blokas branch cutter, medžio pjūklų TB Pardavimas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai