Nauja prekė

Pingvinas Unisex Suaugusiųjų Flanelė Pižama Suaugusiųjų Animacinių Filmų Gyvūnų Onesies Sleepwear Moterims, Vyrams

999 Prekės

€19.03

Pridėti prie pageidavimų

Pengiun Flanelė Gobtuvu Pižama Suaugusiųjų Cosplay Animacinių Filmų Mielas Gyvūnų Onesies Sleepwear Hoodies, Moterims, Vyrams

Pastaba : Šios Pižama Be Šlepetės.

Pastaba : Dydis S-XL Suaugusiųjų , Aukštis 152cm-188cm

Mūsų specialios paslaugos:

Drop laivyba palaiko.

Pasaulio atstovas įdarbinti

OEM ir ODM Paslaugos

Prekės ženklo skatinimas, bendradarbiavimas

Chromatines:

1. Visos prekės su sąlyga, nuotraukomis profesionalus fotografas, atidžiai fix sistema ir spalva kiek įmanoma ir faktinis prekių padarinių, fizinės.

2.O dėl lempos šviesai, ekranas, spalvos nuokrypis, asmens suprasti įvairių spalvų, objektas gali egzistuoti tam tikra spalva nuotraukoje, su šia problema nepriklauso prekių kokybės problema, galutinis spalvos su faktinių prekių naudai.

Vežimą:

Sugrįžti ir Grąžinimo politika yra palaikomi:

1.Mes remiame jokios priežasties grįžti ir pakeisti elementą politikos, tačiau jums reikia mokėti visą kainą už dviejų krypčių transporto (įskaitant laivybos, mokesčių ir muitinės išlaidas ir pan.) ir laikykite elementą, geros būklės , kitaip mes nuolat teisę atsisakyti grąžinti ir grąžinti.Visų grąžinimo politikos turi būti taikomi per 3 dienas (laikas, taškas pradėti nuo gausite punktas).

2. kai jūs gaunate klaidingą ir problema daiktų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas, ir pateikti patvirtinimą, įrodymų per Video arba Nuotraukas.Kai turtas yra vertinamas kaip mūsų atsakomybę, mes teikiame pinigų grąžinimo ir grąžinimo politikos.Tai gali užtrukti 5%-50% dalį grąžinti pinigus, jei prekė gali būti priimtas ir suremontuotas iš vidaus.Jei negali remontuoti arba priimamas, neveikia visiškai, mes grąžinsime visą pinigai jums arba pakeisti nauja jums, kai mes gauti klaidingą ar problemų elementus.

3. Kai grąžinamosios išmokos politika negali išspręsti problemų, mes priimame grąžinimo politika, bet ir grąžinimo politiką, jums reikia sau vienas būdas kaina (laivybos, mokesčių ir muitų išlaidų iš savo šalies į mūsų), ir kai mes gauti atgal daiktų mes grąžinsime jums pinigus.Mes negalime rekomenduoti, grąžinimo politika, nes tai gali sukelti daug kainuoja, tiek mums.

4. Žemiau problemų netaikoma sugrįžti ir grąžinimo politika:

(1) Spalvos, dydžio skirtumas problemas;

(2) Produktas, kai žala dėl netinkamos veiklos;

(3) Plauti ir dėvėti produktai;

(4) apatinis Trikotažas, pavyzdžiui, taurė padding, juosmenėlės, be jokių kokybės klausimais.

Atsiliepimai:

1. Mes esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ yra labai svarbu mums.Jei esate sluoksninė su mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti mums savo teigiamų atsiliepimų.

2. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekdami su mumis.Mes padarysime viską, ką galime ir dirbti su savimi, kad išspręsti visas problemas.Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta.

  • Ilgis: Full Length
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Apykaklės: Apvalios Kaklo
  • Prekės Pavadinimas: Greywalnut
  • Lytis: Moteris
  • Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
  • Medžiagos Sudėtis: Flanelė
  • Sezonas: Žiemos
  • Modelio Tipas: Gyvūnų
  • Elemento Tipas: Pižama
  • Modelio Numeris: PA-Pengiun

Žymos: akių kaukė miego, pajama pliušas, kigurumi pingvinas, miego kaukė, pajama pingvinas, fantazijos pajama leopardas, polar pajama leopardas, pora homewear, antifaz, flamingo pyjama.

Parašyti atsiliepimą

Pingvinas Unisex Suaugusiųjų Flanelė Pižama Suaugusiųjų Animacinių Filmų Gyvūnų Onesies Sleepwear Moterims, Vyrams

Pingvinas Unisex Suaugusiųjų Flanelė Pižama Suaugusiųjų Animacinių Filmų Gyvūnų Onesies Sleepwear Moterims, Vyrams

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai