Nauja prekė

CYH Mažas Bell Katė Apykaklės Atsiskyrusių Su Bell Mielas Gėlių Gėlių Modelius Reguliuojamas Saugos Katyte Kitty Puppy Priedai

999 Prekės

€4.98

-58%

€11.87

Pridėti prie pageidavimų

Visi mūsų produktai yra fizinis fotografuoti be leidimo vogti nuotraukos turi būti ištirtas! !

Gerbiami, dirbti maloniau, prašome užtrukti keletą minučių perskaityti taip:

1. Mūsų parduotuvėje kūdikių vandenženklis yra fizinis fotografija, tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate, fizinių ir nuotraukos yra iš esmės tas pats, cento prekių, kokybės užtikrinimo, prašome būti tikri, kad pirkti.

2. Perdavimo, grąžinimo ir keitimo: nes jūs esate fotografuoti studijoje, yra skirtumas tarp spalvų ir paveikslėlių.Nuotrauka gali būti mažas skirtumas dėl rezoliucija kiekvieną kompiuterį, monitorių, vaizdo plokštės ir kitų priežasčių.Tai yra normalus reiškinys!Jei prekės pakuotė maišelis yra pažeistas, kuris pasireiškia antrinė prekyba), jis nebus grąžinamas. 3. Chromatines aberacijas problema: dėl kiekvieno vizija ir rodymo problemų, bus chromatines aberacijas tarp realaus objekto ir nuotrauką.Kaip mūsų įprastinės fotografijos, paveikslėlis yra gana ryškus, o realus objektas yra tamsus, kad klientai, kuriems rūpi chromatines aberacijas turėtų atidžiai apsvarstyti, prieš fotografuodami 4. Vertinimo problema: įvertinimas: mes didelę reikšmę pirkėjo vertinimas.Jei jūs jaučiatės nepatenkinti, gavusi kūdikį, nereikia skubėti vertinti.Susisiekite su savininku, kad suteikti jums tinkamą sprendimą.Prašome pateikti nuoširdus įvertinimas po to spręsti problemą už jus.

5. Kokybės problemų: bus Departamento pakavimo iki pristatymo, ten turėtų būti ne kokybės problemas.Jei produktas turi savo trūkumų, prašome susisiekti su mumis per 48 valandas nuo jo gavimo jas išspręsti tinkamai,

A. grįžti ir grįžti pašto išlaidas ne kokybės problemų, visi moka pirkėjas

B. Prašome grąžinti prekes, taip pat, kaip originalios pakuotės, kuri neturi įtakos kito pardavimo, krepšiai, ir t. t

C. pasirašykite už prekes ir patikrinti prekes priešais pristatymo personalas.Jei prekės yra pažeistos, po to, kai buvo pasirašyta kitais, ar pasirašytas tiesiogiai, mes turime teisę nepriimti jūsų grąža!

Tad mes neatsakome už kokybės problemas.

Jei jums prekes grąžinti be sutikimo, pirkėjas turi padengti visus nuostolius ir išlaidas. 6. Dydžio problema: kiekvienas produktas turi detalų matavimo, kiekvienas asmuo matavimo metodas skiriasi, todėl klaidos yra normalu.Jei vėliau kaltinti pardavėjo negerai rekomenduojamo dydžio, atsiprašau.I don ' t priimti grįžti dėl šios priežasties.

7. Skubus pristatymas problema: express pristatymo kompanijos bendradarbiaujame su paprastai atvyksta ne įprastu laiku, kartais vieną ar dvi dienas, vėliau, esant ypatingoms aplinkybėms, ypač blogas oras ir švenčių dienas.Dėl skirtingų prekių pristatymo metu, nebus jokio pristatymo savaitgaliais.Be to, kokybės pardavėjų kiekvienoje filialas express " kompanija taip pat skiriasi.Per vidurį, ten gali būti kai kurių netikėtų veiksnių, kad pardavėjas negali prognozuoti, pvz., blogas požiūris pardavėjų atskirų filialo ar informacinio žalą.Trumpai tariant, prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors nelaimės, mes aktyviai bendrauti su express bendrovė ją išspręsti.

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų!

  • Klasifikacija: Pet Grandinės, VIRVĖ
  • Tipas: katės
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Taikoma Objektas: KATĖ
  • Medžiagų Kokybė: Medžiaga
  • Apdaila: varčios mažas varpelis
  • Funkcija: varpai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • kategorijos produktas: Karoliai
  • Gamybos vieta: Kinija
  • Menas.Nėra.(sutarties numeris): užsegimas ir vėjo apykaklės
  • Medžiaga: Medžiaga
  • Spalva: KATĖ, Fat Cat, animacinių filmų katės
  • dydis: XS, S, M

Žymos: kačių žaislas, katė žaislas, šuns pavadėlio, kačių reikmenys scool, foto pokalbiai, black cat handbag, adresas čihuahua, katinas diržas, katė grandiklis, durų gato.

Parašyti atsiliepimą

CYH Mažas Bell Katė Apykaklės Atsiskyrusių Su Bell Mielas Gėlių Gėlių Modelius Reguliuojamas Saugos Katyte Kitty Puppy Priedai

CYH Mažas Bell Katė Apykaklės Atsiskyrusių Su Bell Mielas Gėlių Gėlių Modelius Reguliuojamas Saugos Katyte Kitty Puppy Priedai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai