Nauja prekė

HHO-RC Modelis Įrankis 4PCS Hex tyliausiu Hex Veržle galinis Raktas Rankovės Rato Raktu 4.0/5.5/7.0/8.0 mm Kasdien Padaryti Žinynas

999 Prekės

€9.29

-22%

€12.06

Pridėti prie pageidavimų

.

.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS: Hex Lizdas tyliausiu Veržliarakčio rankenos yra pagamintos iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, gerai tvarkomi, tikslumo CNC užtikrins ilgą tarnavimo laiką.

4 SKIRTINGŲ DYDIS: Šis įrankių rinkinys yra 4 hex lizdas tyliausiu veržliarakčio įvairių dydžių 4.0 mm(M2), 5.5 mm(M3), 7.0 mm(M4), 8.0 mm(M5), kad atitiktų jūsų poreikius.

PATRAUKLIOS & PATVARUS: greitapjovio plieno vairuotojo kištukiniai lizdai turi šepečiu apdailos paviršių ir yra atsparus rūdims stiprus galvos, kurie yra patvaresni nei bendros bitai.

LENGVAS & PATOGU: Rankena yra lengvas ir užtikrina patogų naudoti.Šešiakampė veržlė gali būti plačiai naudojamas remontuoti ar surinkti ir pašalinti kasdien Padaryti rankiniu ir RC Modelių Lėktuvo Quadcopter FPV tranai,HSP Tamiya Yokomo 3racing Traxxas automobiliai

Tai yra Didelės Išlaidos-Veiksmingas priemones,rankena hex lizdas tyliausiu raktas yra patogu laikyti.tai, kad mums lengvai reguliuoti varžtu lazdele, antveržlę.Rinkinį įeina 4 skirtingų dydžių hex lizdas tyliausiu raktas bus patenkinti savo pagrindinius poreikius.

spalva: juoda

Medžiaga: Aliuminio lydinys, HSS

Paviršiaus Apdaila: Matinio apdaila Riešutų Vairuotojas

Svoris: 213g(vidut.)

Paketų Sąrašo:

4pcs x Hex Lizdas tyliausiu Raktas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

.

[ Pristatymas ]

1. Visi daiktai bus išsiųsti per 6 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas.

2. Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.

3. Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.

4. Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.

[ Atsiliepimai ]

Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas.

jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

[ Susisiekite Su Mumis ]

9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) šeštadienio.

mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

Mūsų Misijos:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.

2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą.

3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

  • Varžto Galvutės Dydis: Kaip parodyta
  • Savybės: Daugiafunkcinis
  • Prekės Pavadinimas: MESTEK
  • Tipas: Tikslumo Atsuktuvas
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Modelio Numeris: Atsuktuvas
  • Varžto Galvutės Tipas: Gugi tinklinėmis, Pozidriv
  • Su Rankena, Ar Ne: Taip
  • Magnetinis: No
  • Pakuotė: Pagal 5vnt

Žymos: o2 daviklis, tarpinė, vandenilio fakelas, maišytuvas raktas, extractor lizdas, 17 riešutų, 17mm įrankis, hho rinkinys, hho pwm, reketas, veržliaraktis, automobilių remontas įrankis.

Parašyti atsiliepimą

HHO-RC Modelis Įrankis 4PCS Hex tyliausiu Hex Veržle galinis Raktas Rankovės Rato Raktu 4.0/5.5/7.0/8.0 mm Kasdien Padaryti Žinynas

HHO-RC Modelis Įrankis 4PCS Hex tyliausiu Hex Veržle galinis Raktas Rankovės Rato Raktu 4.0/5.5/7.0/8.0 mm Kasdien Padaryti Žinynas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai