Nauja prekė

Makartt Paspauskite Ant nagų Rinkinys, Saldus Potraukį Itin Ilgai Akrilo Nagų Patarimai Netikrus Nagus 12 Dydžių su Nagų Klijais Klijuoti Nagų Klijų

999 Prekės

€7.62

-10%

€8.47

Pridėti prie pageidavimų

Makartt Paspauskite Ant Nagų Rinkinys

Saldus Potraukį Itin Ilgai Akrilo Nagų Patarimai Netikrus Nagus 12 Dydžių su Nagų Klijus Nago Klijuoti Klijais, Skirtukai Nagų Spaudos Manikiūro, "PASIDARYK pats" Nagų Dailės Salonas

Apie produktus

* Ar TAI, KAS ĮTRAUKTA - Box 24 12 Dydžių Akrilo False Nagai, Nagų Klijai, Nagų Klijų Skirtukus, Alkoholio Nuvalykite, & 1 100/180 Mini Nagų Failą.

* Ar NEŠIOTI PASPAUSKITE PRIEDUS AKRILO NAGAI – pripumpuoti jūsų nagai su mūsų saldumynų Potraukį Paspauskite Priedus.Įkvėptas kai kurie iš labiausiai skanūs traktuoja Rungtynes, ir Šokolado, jie yra pasirengę dėvėti ir pasiruošę komplimentas jūsų kitą pikantiški atrodo.

* Ar 7ML NAGŲ KLIJAI & KLIJAIS, SKIRTUKAI – Mūsų Nagų Klijai yra greitas džiovinimas, greitas klijavimas, gali trukti 14-30 dienų, ir lengva taikyti.Jei esate ne jausmas, padarytas mes jį gauti - mes taip pat su sąlyga, lipnios dvipusės juostos galite taikyti tiems, vieną dieną, vieną naktį atrodo.

* Ar 100/180 SMĖLIS MINI NAGŲ FAILĄ – Kartais jūs norite jį gauti tik teisę.Mūsų nagų failą, veikia greitai apkarpyti ar formos akrilo nagai į jūsų norimą formą ar ilgį.

* Ar JŪSŲ NAGŲ LAB IN-A-BOX - Makartt stengiasi suteikti savo klientams grožio produktus ir įrankius, kad mišinys saviraiškos ir grožio klausytis, darbo ir mokymosi iš mūsų nuostabų klientams.Čia ne Makartt mes atsižvelgti į mūsų didžiausias įkvėpimo iš jūsų - tad tikimės, kad mūsų produktai yra pritaikyti tai, ko norite.

MAKARTT ' S SWEET POTRAUKĮ SIURBLYS UPS Paspauskite Ant nagų Rinkinys

1.12 Vnt nagų patarimai, 6 skirtingų dydžių, kad tilptų dauguma pirštus.

2.Labai stiprus & patvarus, priklausomai nuo to, ką klijus naudojate gali trukti 2-3 savaites.

3.Lengva dirbti su ir dažų.Atrodo labai natūralus ir stebuklinga po dažytos su nagų lakas ir klijai.

4.Tobulas Ilgio ir storio.Lengva sumažinti bet kokios formos norite, kad jūsų nagų patarimai daugiau gražus ir madingas.

5.Tinka nagų salonai ir "PASIDARYK pats" nagų dailė namuose, puiki dovana mama, sesuo, duktė ar draugė, kurie mėgsta manikiūro.

Pakuotė

Dėžutėje 24 12 Dydžių Akrilo False Nagai, Nagų Klijai, Nagų Klijų Skirtukus, Alkoholio Nuvalykite, & 1 100/180 Mini Nagų Failą.

  • Modelio Numeris: A0586
  • Prekės Pavadinimas: Makartt
  • Nagų Ilgis: 4.4 cm
  • Kiekis: 24Pcs
  • dydis: Acrylic Nail Tips False Nails
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Pirštas
  • Elemento Tipas: False Nagų
  • Medžiaga: Akrilo
  • Tipas: Visą Nagų Patarimai, XXl Karstą Vinis Patarimai
  • Nagų Plotis: 1.3 cm

Žymos: fotoelementas vartų atidarytuvas, žalia paspauskite ant, ilgai presson nagai, aišku, paspauskite on, presson nagai mažas, vaikai presson nagai, presson nagai pirštai, presson nagai lv, presson stiletto nagai, Karstą Nagai.

Parašyti atsiliepimą

Makartt Paspauskite Ant nagų Rinkinys, Saldus Potraukį Itin Ilgai Akrilo Nagų Patarimai Netikrus Nagus 12 Dydžių su Nagų Klijais Klijuoti Nagų Klijų

Makartt Paspauskite Ant nagų Rinkinys, Saldus Potraukį Itin Ilgai Akrilo Nagų Patarimai Netikrus Nagus 12 Dydžių su Nagų Klijais Klijuoti Nagų Klijų

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai