Nauja prekė

Skersmuo 24/26/28/30mm Metalo Cockring Skaistybės Prietaiso Sekso žaisliukai Vyrams Kapšelį Bdsm Tvirtinimo Uždelsta Ejakuliacija, Varpos Žiedas

999 Prekės

€3.04

-40%

€5.08

Pridėti prie pageidavimų

Skersmuo 24/26/28/30mm Metalo Cockring Skaistybės Prietaiso Sekso žaisliukai Vyrams Kapšelį Bdsm Tvirtinimo Uždelsta Ejakuliacija, Varpos Žiedas

Produkto Informacija:

Pavadinimas: Metalinis Varpos žiedas

dydis:, Kaip parodyta paveikslėlyje

komentaras:

1) Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ar paslaugomis, prašome palikti gerą atsiliepimą, ačiū jums labai!

2) Mes visada suteikti jums aukščiausios kokybės produktus ir paslaugas geriausiomis kainomis.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia.

4) išlaidos, oro mail yra pigiausias, tačiau pristatymo trukmė priklauso nuo pašto tarnybos.Dėl pavėluoto krovinio pristatymo datos, prašome niekada palikti mums neigiamų atsiliepimų.Tai tikrai yra už mūsų kontrolės.Ačiū!

mokėjimo terminai:

1. Mes siūlome hostingas.

2. Dėl nuotraukų priežasčių, nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Prašome atkreipti elementus, galite gauti kaip standartas.

3. Prašome nurodyti savo asmeninius reikalavimus, tokius kaip spalva, pakavimo ir kt.Jei jums nėra nurodoma spalva, mes laivas jį atsitiktinai.

Tarptautinis Transportas:

1. Kai mes teikiame nemokamas pristatymas paslaugas keli vežėjai, mes pasirinkti vieną iš jų patys.

2. Kai mokėjimas yra patvirtintas, jis bus siunčiamas per 3-7 darbo dienas.Kartais dėl to, sandelyje, kurio data bus atidėtas.Tačiau, mes jus informuosime jūs el. paštu.

3. Pristatymo laikas: Dėl skirtingos muitinio įforminimo metu įvairių šalių/regionų, mes negali garantuoti prekių pristatymo metu visų tarptautinių prekių, kurios gali turėti įtakos greičio savo gaminių tikrinimas.Jei norite pagreitinti transporto, prašome pasirinkti, EMS / DHL / Fedex / UPS, nes transportavimo metodas.

1) Jei tu negali gauti elementą laiko, arba turite klausimų, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba Euroelectronics.lt pranešimą, ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Mes padarysime viską, kad suteikti jums geriausią sprendimą, bendraujant.

2).Mes tik laivas Euroelectronics.lt adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas Euroelectronics.lt, yra teisinga.

4. Papildas atokiose vietovėse: jei jūsų adresas priklauso atokioje vietovėje.Net jei jūs atlikote užsakymą mokėjimo, mes turime teisę paprašyti grąžinti atokioje vietovėje už papildomą mokestį.

Grįžti/grąžinimo (atkreipkite dėmesį į šiuos):

1. Grąžinimo arba keitimo reikalavimai yra taikomi tik tada grįžti prašo, kad būtų grąžintos per 7 dienas po gavimo elementą ar kaip gautą elementą.Daiktai grąžinti 7 dienas po prekių pristatymo už remonto tik.

2. Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.Visos grąžinamos prekės turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

3. Prašome pakuotės elementus tinkamai.Jei yra kokių defektų grąžintos prekės bus tikrinamos ir naujų pakaitos produktas bus pristatytas pirkėjui iš karto.Jei nėra tinkamų pakaitalų, grąžinti pinigus, bus išduotas.Laivybos, tvarkymo, mokesčių ir draudimo įmokos negrąžinami.

4. Jei elementas yra nustatyta, neapgadinta, prekės bus grąžintos pardavėjo ir pirkėjo sąskaita.Straipsniai grįžo be RMA numerį bus atmestas ir grąžintas siuntėjui.Pirkėjas yra atsakingas už visos grąžinimo ir siuntimo išlaidas.Už grąžintas, atmesti ir/arba negavusieji daiktų, pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas.Mes neprisiimame grįžta be leidimo numeris, ir nėra jokio leidimo numeris grąžinimo langelį arba etiketę.

5. Jei elementas yra sugadinti arba prarasti, jei jis yra grąžinamas, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, o pirkėjas negalės grąžinti visą sumą.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos bendrovei atlyginti žalą arba nuostolius.

Nepamirškite:

1. Mes parduodame visų naujų produktų tiesiai iš Kinijos gamyklų.Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas.Mes visada suteikti jums su geriausius produktus ir paslaugas už mažiausią kainą.

2. Mums rūpi mūsų klientai.Mes garantuojame 100% klientų pasitenkinimo.Jei produktas jums gauti neatitinka aprašymo arba yra pažeistas, mes pakeisti jį jums nemokamai.

3. Jei turite kokių nors pastabų, klausimų ar pasiūlymų, prašome susisiekti su mumis, mes mielai jums padėti.

4. Kokybės kontrolės, mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento prieš vežimą.

  • style1: cockring
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Naujas: varpos žiedas
  • Naudoti: Gaidys Žiedas
  • Stilius: skaistybės prietaisas
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Style4: Varpos Atidėtas
  • Elemento Tipas: Varpos Žiedai
  • Modelio Numeris: R01
  • style2: Sekso Žaisliukai Vyrams
  • Medžiaga: Kitų Metalo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • style3: skaistybės prietaisas
  • Prekės Pavadinimas: runyu

Žymos: metalo skaistybės kateteris, apyvarpės, ilgai skaistybės narve metalo, mano sekso žaislai, cockring plieno, latekso trumpi šortai, kapšelio žiedas, bdsm žaislas, gaidys metalo žiedas, peni žiedas.

Parašyti atsiliepimą

Skersmuo 24/26/28/30mm Metalo Cockring Skaistybės Prietaiso Sekso žaisliukai Vyrams Kapšelį Bdsm Tvirtinimo Uždelsta Ejakuliacija, Varpos Žiedas

Skersmuo 24/26/28/30mm Metalo Cockring Skaistybės Prietaiso Sekso žaisliukai Vyrams Kapšelį Bdsm Tvirtinimo Uždelsta Ejakuliacija, Varpos Žiedas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai