Nauja prekė

Mini Laidines patalpų Strobe Sirenos Garso Signalą Strobe Mirksi Raudona Šviesa Garso Sirena Home Security Apsaugoti 110dB Signalizacija

999 Prekės

€2.83

-17%

€3.45

Pridėti prie pageidavimų

Mini Laidines Strobe Sirenos Garso Signalą Strobe Mirksi Raudona Šviesa Garso Sirena Home Security Apsaugoti 110dB Signalizacija

Apžvalga:

Šis Mini Apsaugos Signalizacijos Strobe Sirena yra visiškai skirtas dirbti su dauguma saugumo priežiūros sistemos.Ji suteikia apsaugą nuo įsibrovėlių, kol jie gauti galimybę įvesti pradinio ir gera įspėjimo dūmų signalizacijos ir dujų nuotėkio, leidžia jums ir jūsų kaimynai pranešimo tada imtis priemonių.Su savo galinga 110dB gilesnis ir strobe vaizdinis įspėjimas, o signalizacijos sistema yra įjungiama, jis lengvai gali išgąsdinti nuo įsibrovėlių ir vagys, siekiant apsaugoti savo ir turto saugumu.

Savybės:

*Audible vaizdo signalizacijos, garso, šviesos perspėjimas indoor mini laidines strobe sirenos.

*Lengva įdiegti, laidinis dizainas leidžia tiesiogiai prisijungti su savo signalizacijos apsaugos sistemos.Pakeiskite seną arba sugedo sirena.

*110dB garso ir Raudona strobe, kai signalizacija suveikia, super garsiai skambėti gali pakilti, kad sulaikyti vagys.

*Geras perspėjimas anti-vagystės, įsilaužimo, dūmų signalizacijos ir dujų nuotėkio.

*ABS korpusas, patvarus, ilgai naudoti.

Techniniai duomenys:

Darbinė Įtampa: DC12V

Nominali Srovė: 80-150mA

Sirenos Garsas: 110±3DB

Mirksėjimo dažnis: 150 kartų/min

Medžiaga: ABS korpuso

Spalva: Red & White, Blue & White (Pasirinktinai)

Prekės Dydis: Apytiksl. 12.4 * 7.4 * 4.6 cm (L*W*H)

Prekės Svoris: Apytiksl. 90g / 3.2 oz

Paketo Informacija:

Pakuotės Dydis: Apie. 14.2 * 8.4 * 5.2 cm / 5.6 * 3.3 * 2in

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 116g / 4oz

Paketų sąrašo:

1* Laidinio Strobe Sirena

1* Krepšys Montavimo Varžtai

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,kitų customscharges.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

  • Modelio Numeris: Blykstė Blykstės Sirena
  • Prekės Pavadinimas: KKMOON

Žymos: saulės energijos automobilių apsaugos signalizacijos led, apsaugos signalizacija strobe signalas šviesa, 220v signalizacijos, claxon sunkvežimis, Signalizacijos Lemputė, 433mhz sirena belaidė, Signalizacijos Sirena, 24v signalizacijos sirena, oro kompresorius magnetinis ventilis, galvijų ginklą.

Parašyti atsiliepimą

Mini Laidines patalpų Strobe Sirenos Garso Signalą Strobe Mirksi Raudona Šviesa Garso Sirena Home Security Apsaugoti 110dB Signalizacija

Mini Laidines patalpų Strobe Sirenos Garso Signalą Strobe Mirksi Raudona Šviesa Garso Sirena Home Security Apsaugoti 110dB Signalizacija

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai