Nauja prekė

200W 7X6Inch 5X7Inch C-Formos LED Žibintų Automobilio Šviesos "Chevrolet" Jeep Wrangler YJ Cherokee XJ Automobilių Reikmenys

999 Prekės

€24.30

-36%

€37.97

Pridėti prie pageidavimų

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 200W 7X6Inch 5X7Inch C-Formos LED Žibintų Automobilio Šviesos "Chevrolet" Jeep Wrangler YJ Cherokee XJ Automobilių Reikmenys

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Ryškios šviesos poveikis:Mūsų LED juosta naudodami didelio intensyvumo LED lustai.Patobulinta double D objektyvo technologija gali padaryti šviesai sklisti tolyn ir erdvesnis, todėl jūsų vairavimo patogiau.

Vairavimo saugesnio:spalvos temperatūra high šviesos ir mažai šviesos yra 6000K balta šviesa .balta ir gintaro DRL gali patenkinti savo poreikius, saugaus vairavimo ir šviesus kelius, bet padėtis.

Aukšto atlikimo:lieto aliuminio korpusas gali atlaikyti atšiaurių aplinkoje, su tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Unikalus reflektoriaus dizainas gali padėti šviesos gauti geriausius pjovimo linija.Mūsų LED prožektoriai gali būti naudojamas 50,000 valandų ir yra IP67 įvertinti už atsparus vandeniui, dulkėms, atsparus smūgiams, korozijai atsparus, ir tinka atšiauriomis sąlygomis.

Geriau šilumos sklaida:siekiant gauti geriausią šilumos išsklaidymo efektu, mūsų LED šviesos juosta naudoti aviacijos aliuminio lydinio, kaip shell; savo unikalią vėdinimo projektavimas leidžia žibintai atsikratyti rūko ir drėgmės

Greitas montavimas:dydis žibintai yra suprojektuotas griežtai laikantis originalios automobilių dydis 1:1. Standartinės H4 modelis 3-pin jungtį galima prijungti ir leisti", tai padaryti savo montavimas patogiau.

Įtampa: 9-30 V

Galia: 200W

Spalvos temperatūra: 6000K

Šviesos: 20000LM

Gaminio dydis: Septynių colių (5x7/6x7)

Atsparus vandeniui klasė: IP67

Darbinė temperatūra: -40 + 85°C

Trukmė: 50000 valandų

Spalva: juoda

Medžiaga: aliuminio

Pakuotės Turinys:

1 x Automobilio LED Žibintų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Euroelectronics.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Euroelectronics.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Spalvos temperatūra: 6000K
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Galia: 200W
  • Gyvenimo trukmė: daugiau nei 50000 valandų

Žymos: cherokee xj, 1997 m. jeep cherokee xj priedai, jeep wrangler, žymeklį jeep cherokee xj, guard jeep cherokee xj, jeep wrangler tj, cherokee jeep xj, cherokee xj led, jeep cherokee srt accessories, jeep yj.

Parašyti atsiliepimą

200W 7X6Inch 5X7Inch C-Formos LED Žibintų Automobilio Šviesos

200W 7X6Inch 5X7Inch C-Formos LED Žibintų Automobilio Šviesos "Chevrolet" Jeep Wrangler YJ Cherokee XJ Automobilių Reikmenys

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai