Nauja prekė

Projekcijos Žadintuvas už Miegamasis su Termometras su Drėgmėmačiu USB Skaitmeninis laikrodis Projekto Lubų Laikrodis Pritemdomi LED Stalo Laikrodis

999 Prekės

€12.20

-35%

€18.77

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

180°LAIKAS ir TEMP PROJEKCIJOS -- 160°pasukti projektorius gali projekto ultra-aišku, Laikas ir Temperatūra ant sienos arba lubų; Multi-kampas 180°atvirkštinio mygtuką, kad atitiktų visus kartus.Kai atsibunda, pirmas dalykas ateina į jūsų akys yra laikas ir temperatūra.

DIDELIS LCD EKRANAS IR 4 LYGIŲ RYŠKUMAS -- Tai projektas, žadintuvas, termometras yra puikiai suprojektuoti, su 4 tamsos lygius, įskaitant AUKŠTAS, VIDUTINIS, ŽEMAS ir ne, jums gali tamsos pagal skirtingus šviesos sąlyga komfortui ir aiškiai rodmenys laikas, data, temperatūra ir drėgmė

TOMAS REGULIUOTI DVIGUBAS ŽADINTUVAS SU SNAUDIMO -- Du atskiri žadintuvai galima nustatyti poroms su įvairių kasdienybe arba atsarginę kopiją keltis sunkiųjų pabėgiai.Snausti yra puiki funkcija, žmonių, kuriems visada nori daugiau 5 minučių miego kiekvieną rytą.Žadintuvo garsas bus riesti kaip jos žiedas laikas.

USB ĮKROVIKLIS & POWER-OFF MEMORY -- projekcinis laikrodis-žadintuvas termometras turi USB išvesties sąsaja leidžia jums įkrauti savo mobiliųjų telefonų, tabletės ir PC be vargo.Be to, parametrai laikas/ laikrodis bus prisimenamas net per energijos tiekimo pertrūkių.

PAPRASTA OPERACIJA -- yra 7 kalba kalendoriuje pasirinkite (anglų, vokiečių, italų, prancūzų, ispanų, Nyderlandų ir danijos).Ir ilgai paspauskite "12/24 H" mygtuką, norėdami pakeisti laiko formatą.Projekcijos On/Off pasirinkti ir vieną mygtuką flippable.

Specifikacija:

Spalva: Juoda / Skiedra (pasirinktinai)

Laiko Formatas 12H/24H

Žadintuvas: Dual Signalizacija su 5min Atidėjimo Funkcija

Projektas: Laikas ir Temperatūros

Projekto Kampas: 180° rotable

Ekrano Ryškumas: 4 lygių reguliuojamas

Kalendorius: 7 kalba pasirenkami (anglų, vokiečių, italų, prancūzų, ispanų, Nyderlandų ir danijos)

Temperatūra Aptikti Diapazonas: -9℃~+50℃(15℉~122℉)

Raiška: 1℃/℉

Humiditu Aptikti Diapazonas: 20%~95%

Skiriamoji geba: 1%

Kalibravimo Metu: 30S

Maitinimo šaltinis: 2 x AAA tipo baterijos(neįeina) / DC 5.0 V USB maitinimo kabelis

Galia Kitus USB Įrenginius: Remti įkrovimo išmanųjį telefoną USB kabeliu

Pakavimo Sąrašas:

1 * Projekcija Žadintuvas

1 * USB Maitinimo Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu.

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

  • Formos: Aikštė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Screen Type: LED
  • Stilius: Europa
  • Ekrano Tipas: Skaitmeninis
  • Modelio Numeris: projekcijos žadintuvas
  • Funkcija: Projekcijos
  • Motivity Tipas: Skaitmeninis
  • Medžiaga: Kita
  • Forma: Vieno Veido

Žymos: xr olee.

Parašyti atsiliepimą

Projekcijos Žadintuvas už Miegamasis su Termometras su Drėgmėmačiu USB Skaitmeninis laikrodis Projekto Lubų Laikrodis Pritemdomi LED Stalo Laikrodis

Projekcijos Žadintuvas už Miegamasis su Termometras su Drėgmėmačiu USB Skaitmeninis laikrodis Projekto Lubų Laikrodis Pritemdomi LED Stalo Laikrodis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai