Nauja prekė

Naujas Masažuoklis Sūpynės, Žaislai Katėms Kitten "Slow Food" Interaktyvus Balansas Naminių Žaislų, Pritraukti Dėmesį Ir Kačių Užkandžių Burną Žaislas

999 Prekės

€3.36

-33%

€5.09

Pridėti prie pageidavimų

Funkcijos: 1.Skaidri korpuso ir ištekėjimo angos, augintiniai gali pamatyti ir užuosti maistą viduje, kuri yra lengva pritraukti augintiniai dėmesį ir padidinti palūkanų.

2.Toks žaislas padeda pagerinti katės IQ ir pašalinti nuobodulio, kai žaidžia.Net jei savininko nėra namie, katė nebraižo baldų ar drabužių.

3.Šis žaislas gali būti reguliuojamas greitis maisto nuotėkio.Pasukite perjungiklį pusėje žaislas reguliuoti skaičius nutekėjimas.Galite uždaryti dvi nuotėkio skyles, ar galite atidaryti tik vieną, ir jūs taip pat galite atidaryti tiek skylių, tuo pačiu metu, siekiant pagreitinti maisto nuotėkio.Katės gali gauti užkandžiai su vienu bakstelėjimu, kuris prideda įdomus žaislai.

4.Produktas pagamintas iš ABS + PC medžiagos, kuri yra netoksiškas, beskonis, saugus, ekologiškas ir sveikas.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką.

5.Šis žaislas tinka katėms, bet kokio amžiaus.Jis gali žaisti viduje ir lauke, taip pat su daug kačių.

6. Interaktyvi katė ir šuo masažuoklis žaislas su multi-funkcinis funkcijas gali sukurti ir išlaikyti kačių kūno judrumą.

Produkto parametrai:

Produkto pavadinimas: Masažuoklis katė žaislas

Gaminio medžiaga: plastikas

Gaminio Dydis:

Bazės straipsnį: apie 10*10*12.5 cm

Funny cat stick: ilgis apie 25cm

Produkto svoris: apie 320g

Gaminio spalva: geltona; žalia; ežeras mėlyna; rose red

Pakavimo sąrašas:

1*Masažuoklis katė žaislas

  • Tipas 4: Dropshipping
  • tipas 2: katė žaislas
  • 3 tipas: Pet Šuo, Katė
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Žaislai Tipas: Kamuoliai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipas 1: fidget žaislai
  • Tipas: katės
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: kačių bokštas, kačiukas žaislas, kačių žaislas, KATĖ, katė medis, mediena, kamuolys katė, persų katė, katės letena, anti nulio katė, kačių.

Parašyti atsiliepimą

Naujas Masažuoklis Sūpynės, Žaislai Katėms Kitten

Naujas Masažuoklis Sūpynės, Žaislai Katėms Kitten "Slow Food" Interaktyvus Balansas Naminių Žaislų, Pritraukti Dėmesį Ir Kačių Užkandžių Burną Žaislas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai