Nauja prekė

Vaikų Laipiojimo Net Vaivorykštė Nailono Lauko Vaikų Fizinio lavinimo "PASIDARYK pats" Laipiojimo Priedai Ninja Virvę Rankos Mokymo 145X185CM

999 Prekės

€25.98

-27%

€35.59

Pridėti prie pageidavimų

Kulka Taškų:

1、Laipiojimo Krovinių Neto: alpinistinės ju gali duoti savo vaikams smagiau.Ir laipiojimo ju tinka ninja linijos, džiunglių sporto salėse, sūpynės rinkinys, ninja stilius kliūtis kursus.

2、Tinkamą Dydį: vaikai lauko laipiojimo ju funkcijų, dydis 1.45x1.85m/4.75*6ft(apie), ir jis yra puikus vaikams žaisti lauko ir ninja kliūtis kursus nustatyti priedai.Ir tai yra labai koordinavimo, balansas, ir stiprumo mokymas.

3、Puikiai tinka Lauko Smagu: vaikai lauko laipiojimo ju tinka vaikų įdomus nuotykius veikla, galite pasinaudoti vaiko valios ir stiprinti fizinę sveikatą.

4、Tvirtas ir Patvarus: vaikai lauko laipiojimo ju yra pagaminti iš tvirtos ir patvarios medžiagos, turinčios vieną austinio diržo guolis daugiau kaip 300 kg (660 lbs), todėl vaikai gali saugiai mėgautis spalvinga sporto veiklos lauko poilsiui, ir tai yra labai tinkamas ir suaugusiems, ir vaikams.

5、Lengva Įdiegti: vaikai lauko laipiojimo ju yra pagamintas iš aukštos kokybės polipropileno medžiaga, lengvas, bet stiprus, ir paketą įeina 1 laipiojimo net + 5 trikampio formos kabliukai.

Specifikacijas(apie): Pavadinimas: Alpinistinės Ju

Dydis: 145x185cm/4.75*6ft

Medžiaga: nailonas

Konfigūracija: 1 laipiojimo net +5 trikampio formos kabliukai

Svoris: 0.95 kg

Keliamoji aprašymas: vieną rišimo neša daugiau nei 300 kg

Pakavimo Sąrašas:

1 x Laipiojimo Ju

5 x Trikampio Kablys

  • Tipas: Laipiojimo Virvės

Žymos: lauko žaidimų aikštelė, raundas sūpynės, lipti net žaidimų aikštelė, žaidimų aikštelių lynai, ninja kariai kliūčių ruožą vaikams, vaiko lipti, vaikų lauko žaidimų aikštelė, vaikų žaidimų aikštelė, trampolin, ninja virvę.

Parašyti atsiliepimą

Vaikų Laipiojimo Net Vaivorykštė Nailono Lauko Vaikų Fizinio lavinimo

Vaikų Laipiojimo Net Vaivorykštė Nailono Lauko Vaikų Fizinio lavinimo "PASIDARYK pats" Laipiojimo Priedai Ninja Virvę Rankos Mokymo 145X185CM

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai