Nauja prekė

2021 Naujas Titano Plieno NFC Protingas Žiedo Protingas Nešiojami Prietaiso Priedai Xiami "Huawei" Iphone Samsung Su NFC Funkcija

999 Prekės

€1.19

-41%

€2.05

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

Specialią operaciją: smart žiedas gali atrakinti ekraną palietus NFC signalo zonoje mobilųjį telefoną; užrakinti programa; greitai paleisti programą; skaityti ir siųsti vizitinę kortelę, informacija apie svetaines ir kitas funkcijas.

instrukcijos:

(1) visų Pirma, patikrinkite, ar mobilųjį telefoną, turi ir NFC funkciją.Paprastai, NFC jungiklis, mobiliojo telefono sistemos parametrų mobiliojo telefono.Jeigu vartotojas neranda NFC funkcija ir kitos funkcijos mobiliojo telefono, kreipkitės į aptarnavimo po pardavimo, kad mobiliųjų telefonų gamintojas arba "Baidu" paieškos ar atitinkamą mobilųjį telefoną modelis turi ir NFC funkciją, ir patvirtinti NFC signalo zonoje mobiliojo telefono.

(2) Jei mobilusis telefonas turi ir NFC funkciją, išjungus NFC jungiklis, ieškoti programinės įrangos, apie NFC funkciją programinės įrangos rinkos, atsisiųsti ir įdiegti, ir veikia pagal aukščiau pateiktas instrukcijas.

(3) Atidaryti atsisiųstą NFC programinę įrangą ir vykdykite toliau pateiktas instrukcijas.

(4) Kadangi NFC priklauso artimojo lauko komunikacijos, skaitant bet kokią užduotį, įsitikinkite, kad žiedas chip pozicija yra tiesiogiai susiduria ir arti NFC signalo zonoje mobiliojo telefono, kitaip, įprastas skaitymo ir rašymo gali būti neįmanoma.

Techniniai duomenys:

"Android" sistemos, prašome atsisiųsti NFC Tools Pro 4.0 Kinų versija iš "Baidu".

Žiedo medžiaga: 316L (titano plienas)

Žiedas specifikacija: bendra masė apie 11g

Pakuotė:

1*žiedas

  • Spalva: Kaip parodyta
  • Funkcija: -
  • Dropship/Didmeninės: Parama
  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Suderinamumas: Kaip parodyta
  • Kalbos: lietuvių
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Atvejais

Žymos: kortele nfc, 16x2 lcd arduino, žiedas smart, smart tags nfc "samsung", nfc pet, nfc žiedas smart, iphone oro nfc, kopijuoklio nfc, mf1, "huawei" žiūrėti gt 2 pro virvutę, titano.

Parašyti atsiliepimą

2021 Naujas Titano Plieno NFC Protingas Žiedo Protingas Nešiojami Prietaiso Priedai Xiami

2021 Naujas Titano Plieno NFC Protingas Žiedo Protingas Nešiojami Prietaiso Priedai Xiami "Huawei" Iphone Samsung Su NFC Funkcija

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai