Nauja prekė

Virtuvės Pasukti Stalčiuko Lentynos Spintoje Kabo Kablys Organizatorius Spinta Drabužių Lentynos, Kabykla Spinta Turėtojas Virtuvės Cocina

999 Prekės

€1.68

-40%

€2.80

Pridėti prie pageidavimų

Produkto aprašymas

Patvari Medžiaga:

Pagaminti iš premium ABS medžiaga, jums nereikės nerimauti apie tai gauti rūdžių kaip ir kiti metaliniai kabliai, ir keliamoji galia yra pakankamai gera turėti sunkių daiktų.

Vietos Taupymas:

Jūs galite įdėti sukasi kabliukai ant sienos arba pagal kabineto, kad jūsų virtuvė gerai organizuota, išleisti jį į savo miegamąjį, vonios kambarys, taip pat yra geras pasirinkimas, labai sutaupyti vietos.

Lengva Naudoti:

Joks kitas priemones, reikalingas, kad lipdukas gali būti pritvirtintas tvirtai ant sienos, nepažeidus sienos.

Plačiai Naudojamas:

180°, vertikaliai apversti dizainas gali būti naudojamas kaip viršutinė riba, kablys.360 laipsnių besisukantis kabinti kablys yra labai tinkamas visų rūšių mažų daiktų, pavyzdžiui, virtuvės reikmenys, vonios reikmenys, biuro reikmenys, svetainė, priedai ir kt.

Specifikacija

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda,balta

Dydis: 7.5 CM*7CM X 2,5 CM( prieš atsiskleisti), 11CM (po atsiskleisti.)

✅360° Visuotinė Rotacija: Niekada nerimauti kablys klijuoti neteisinga kryptimi, kada klijuoti.Prijungimas velenas gali būti sukama 360° lėktuvu, nesvarbu, kaip jis yra pritvirtintas, tai bus ne nuolydis, kuri puikiai išsprendžia trūkumus taško, kad kablys yra lengva nuolydis.

✅Novatoriškų 180°, Vertikaliai Apversti: 180°, vertikaliai apversti dizainas gali būti naudojamas kaip viršutinė riba, kablys, siekiant visapusiškai panaudoti pagal-counter erdvę, pavyzdžiui, stalai ir spintos, atsisveikinti perkrautas ir nepatogus, countertops, ir tapti tvarkingas ir gražus.

✅Vienas Kablys daugkartinio naudojimo: Gražus pagalbininkas sandėliavimo!Kablys gali būti lanksčiai pasukti pagal žmonių poreikius, kai klijuojama prie sienos.Jį galima pakabinti vertikaliai, kai klijų pagal lentelėje.Mažas kabliukas gali būti naudojamas bet kuriuo metu ir bet kur be yra apribota erdvė, efektyviai spręsti vertikalioje erdvėje, todėl saugojimo daugiau patogus, efektyvus ir platus.

✅Sklandžiai Kablys Dizainas: 70mm Intymi platus kablys dizainas.Jis tinka visų rūšių mažų daiktų, pavyzdžiui, virtuvės reikmenys, vonios reikmenys, biuro reikmenys, svetainė, priedai ir kt.Tai geriausias pasirinkimas, kad ABS medžiaga yra paprasta stiliaus ir patogus touch.

✅Erdvės Taupymo:, galite įdėti sukasi kabliukai ant sienos arba pagal kabineto, kad jūsų virtuvė gerai organizuota, išleisti jį į savo miegamąjį, vonios kambarys, taip pat yra geras pasirinkimas, labai sutaupyti vietos.

  • Medžiaga: PVC
  • Nėra. Kabliukų: 6
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: sparnas silverado, žalvario m6 plovimo, žalvario plokščia poveržlė, kovos vagystės keyless raštas, keychain w204, ašmenys pyragas, audi b9 raktas, automobilio raktas padengti hyundai i30 2017, kablys procesas, sandarinimo žiedas varžtas.

Parašyti atsiliepimą

Virtuvės Pasukti Stalčiuko Lentynos Spintoje Kabo Kablys Organizatorius Spinta Drabužių Lentynos, Kabykla Spinta Turėtojas Virtuvės Cocina

Virtuvės Pasukti Stalčiuko Lentynos Spintoje Kabo Kablys Organizatorius Spinta Drabužių Lentynos, Kabykla Spinta Turėtojas Virtuvės Cocina

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai