Nauja prekė

1PCS Kūrybos Vaisių Corer Cutter Nerūdijančio Plieno "Apple" Pjovimo Peilis Daržovių, Vaisių Įrankiai, Virtuvės Reikmenys Virtuvės Dalykėlių

999 Prekės

€5.79

-60%

€14.48

Pridėti prie pageidavimų

1PCS Kūrybos Vaisių Corer Cutter Nerūdijančio Plieno "Apple" Pjovimo Peilis Daržovių, Vaisių Įrankiai, Virtuvės Reikmenys Virtuvės Dalykėlių Saugus ir Patogus

Jūs galite sutaupyti daugiau laiko ir energijos ir mėgautis vaisių kiekvieną dieną.

Priklauso šių vaisių cutter reiškia, kad jums bus derliaus paties dydžio, greitas ir skanus vaisių kiekvieną dieną.Jums nebereikia naudoti knif*e supjaustyti vaisiai, įvairių dydžių ir išspręsti problemą lengvai!

Pagrindinės Funkcijos:

[Atnaujinau Vaisiai Slicer]

Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, su 8/12 supjaustytų vaisių pjaustyklės.Kiekviena ašmenys yra labai aštrūs, su tobula struktūra, dizainas, tvirtas ir patvarus.Taupykite laiką ir suteikti jums geriausią vaisių pjovimo patirtį.

[Lengva Naudoti]

Suderinti vaisių peilis, tada paspauskite žemyn, kad greitai padalinti vaisius net į gabalus.Ne tik gali, supjaustyti obuoliai, bet ir kriaušės, bulvės, svogūnai ir kt.Apatinės pjovimo įtaisas yra su tvirtinimo žiedas, kuris yra labiau stabili, ir taupantis.

[Lengvai Valoma]

Tinka indaplovėms.Tiesiog naudokite šepečiu arba šluoste valyti slicer be likučių, ir laikykite jį vėsioje ir sausoje vietoje pratęsti jos tarnavimo laiką.Nėra lengva sulaužyti, ir sugyvenimas su ilgą tarnavimo laiką.

[Idealus Virtuvės Peilis]

Nerūdijančio plieno peilis gali puikiai supjaustyti vaisių skiltelės tinkamo dydžio už salotų, vaisių desertų ir vaisių plokšteles.Lengvai paruošti sveiką užkandžiai vaikams.

Naudoti Metodai:

Techniniai duomenys:

Medžiagos

Nerūdijančio Plieno

Produkto Svoris

S: 239G

L: 354G

Gaminio Dydis(L*W*H)

S: 18×12×6 cm / 7.1 x 4.7 x 2,4 colių

L: 19 x 12 x 6 cm / 7.5 x 4.7 x 2,4 colių

Pakuotės Turinys

Vaisių Corer Cutter × 1

Spalva

Sidabrinė

Dydis

S/L

Pastaba:

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

  • Medžiaga: Metalo
  • Prekės Pavadinimas: isfriday
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: virtuvės organų, plytelių dalykėlių, mini virtuvė, mini, virtuvės įrankiai dalykėlių folija, 2020 įtaisą, "apple" cutter, paprastas mini, potes cozinha, VIRTUVĖ.

Parašyti atsiliepimą

1PCS Kūrybos Vaisių Corer Cutter Nerūdijančio Plieno

1PCS Kūrybos Vaisių Corer Cutter Nerūdijančio Plieno "Apple" Pjovimo Peilis Daržovių, Vaisių Įrankiai, Virtuvės Reikmenys Virtuvės Dalykėlių

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai