Nauja prekė

Katė Hamakai "PASIDARYK pats" Asamblėjos Medžio, Drobės Kvėpuojantis Miega Lovos Mažų Gyvūnėlių Ištaigingas Kačiukas, Šuniukas, Kotedžai Patvarus Naminių Reikmenys

999 Prekės

€8.58

-58%

€20.43

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

Medžiaga: mediena + audinys

Dydis montažas: 53 x 48 x 13 cm (ilgis x plotis x aukštis)

Ypatybė:

1. Medžiaga: audinio ir natūralios medienos medžiaga yra patvari ir stabili; katės gali lipti ant/žemyn saugiai.

2. Dizainas: dydis 53 x 48 x 13 cm.stačiakampio formos lova, skirti jūsų katė komforto ir stabilumo; rekomenduojama vaikams su stipriu įspėjimas, kaip jie gali lengvai važiuoti su savimi; ji yra keliamoji galia apie 37.5 LBS (17.5 kg) ir gali tilpti du mažesnius katės.

3. Lengvas montavimas ir stabilios struktūros: net ir moterų, kurie gyvena vieni, nereikia įrankiai ir galima lengvai išardyti ir surinkti; be to, ji yra paprasta ir stabilaus medinio karkaso konstrukcija, taip pat erdvus miegamosios vietos, todėl jūs galite pailsėti, net jei jūsų katė yra riebalų.

4. Lengva valyti: katė lova gali būti pašalintas su vandeniu valyti; purvą galima paprasčiausiai nuvalyti, ir gali išlaikyti švarią ilgą laiką.

5. Tai taip pat puiki dovana kačių atsipalaiduoti ir švarią aplinką, išlaikant savo augintinius toli nuo dulkių ir šalčio ant žemės.

Paketas Apima:

4 x Juostos

1 x Lova

  • Tipas: katės
  • dydis: 53x48x13cm
  • Prekės Pavadinimas: willstar
  • Medžiaga: Mediena
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Kvėpuojantis

Žymos: pliušinis žaislas, katė žaislas, kačių reikmenys scool, ryšiai augintiniai, medinės, katė grandiklis, casa la, lova katė, durų gato, katė lentynos.

Parašyti atsiliepimą

Katė Hamakai

Katė Hamakai "PASIDARYK pats" Asamblėjos Medžio, Drobės Kvėpuojantis Miega Lovos Mažų Gyvūnėlių Ištaigingas Kačiukas, Šuniukas, Kotedžai Patvarus Naminių Reikmenys

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai