Nauja prekė

GCAN Kompaktiškas Kinijos gamintojas PLC rs485 valdiklis su įvesties/išvesties modulis,programuojamu valdikliu plc "logotipas, "ethernet".

999 Prekės

€70.11

-6%

€74.59

Pridėti prie pageidavimų

Įžanga

GCAN-PLC " modulį sudaro programuojamas valdymo modulis (GCAN-PLC-400/510) ir keli I/O moduliai (GC-1008/2008/...).Kontrolės modulis naudoja didelės spartos CPU ir turi galingą skaičiavimo ir apdorojimo pajėgumų.Kontrolės modulis taip pat turi įvairių fieldbus ryšio sąsajos, kurios vartotojai gali prisijungti prie atitinkamų tinklų ir bendrauti su kitais prietaisais.

Funkcija

● CAN magistralės sąsaja, su ISO11898 standartas

● Ethernet sąsają, 10/100M prisitaikanti

● Nuosekliosios sąsajos RS232 arba RS485

● Programavimas: OpenPCS (parama MNK, LD, FBD, ST, IL iš IIEC 61131-3 standartinis)

● Maitinimas: 24V DC (18~36V)

● Maksimalus I/O modulių, kad tilptų: 32 (iki 32*8 I/O taškų)

● Darbinė temperatūra ir drėgnumas: -40 °C ~ +85 °C, 0-95% RH (be kondensacijos)

● Matmenys: 97 mm*68 mm x 47 mm

Pastaba: GCAN-IO-8000/8100 nėra PLC " pagrindinės kontrolės modulis, bet nuotolinio IO modulis.GCAN-IO-8000 yra CANopen adapterį, ir GCAN-IO-8100 yra Modbus RTU adapteris.

Greitas sistemos atsakas

GCAN-PLC " serija naudoja vokietijos enbedded realaus laiko branduolių sistemos,kurios ne tik turi stiprias realaus laiko rezultatus ir apdorojimo galimybes,bet taip pat remia vartotojams programa su 5 programavimo kalbos nurodyta IEC 61131-3 standartą,įskaitant MNK,LD,FBD,ST ir IL.Lankstus naudojimas susipažinę programavimo kalbos, gali sutrumpinti projekto rengimo ciklą.

Integruoti trys Sąsaja

GCAN-PLC " serijos buvo susietas su RS232,Ethernet ir GALI,trys bendros pramonės fieldbus ryšio sąsaja,kuri gali būti užprogramuotas suprasti, autobusų bendravimo ir bendradarbiavimo.jei vartotojai nori suprasti, Modbus,CANopen ir kitų komunikacijos protokolus ,mes bus suteikti vartotojams su mėginio programas savo nuorodą.

Išplėsti IO skaičius atsitiktinai

GCAN-PLC " serija gali pratęsti suma IO modulis pagal vartotojų faktinius poreikius.Iki 256 moduliai canbe pratęstas.vartotojai gali laisvai pasirinkti tipo IO,pvz.: analoginis kiekis modulis,skaitmeninis kiekis modulis ir kt.GCAN-PLC " serija yra labai mažo dydžio,vartotojai gali pratęsti įvairių funkcijų, kompaktiška erdvė.Gali patenkinti įvairių klientų.

Prašymas

GCAN-PLC valdikliai, servo variklis per CANopen,ir tada kontrolę, guoliai, per servo variklis pasiekti mechaninė kontrolės.

Per klavišą reguliavimas,LED darbo režimas,ir išvesties rezultatas yra perduodami į ekraną per Modbus vartotojams žiūrėti.

Kompiuteris siunčia duomenis į PLC "nuotoliniu būdu per tinklą(TCP),ir PLC" siunčia impulsus kontroliuoti variklio darbą.

Pakavimo sąrašas

  • Tipas: Įterptųjų Pramonės Plokštė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: gcan
  • Sertifikavimo: CE

Žymos: jungtis rj45, ih indukcijos šildytuvas, ekologinio ventiliatorius, clevo p170sm, kasybos įrenginys rinkinys, rtx 2080, NINTENDO JUNGIKLIS, sonoff wifi, kortelės grafinis, ctl920f.

Parašyti atsiliepimą

GCAN Kompaktiškas Kinijos gamintojas PLC rs485 valdiklis su įvesties/išvesties modulis,programuojamu valdikliu plc

GCAN Kompaktiškas Kinijos gamintojas PLC rs485 valdiklis su įvesties/išvesties modulis,programuojamu valdikliu plc "logotipas, "ethernet".

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai