Nauja prekė

304 Nerūdijančio Plieno Peilis Rankinis Maisto saugus su Built-in Butelio Atidarytuvas

999 Prekės

€9.32

-33%

€13.92

Pridėti prie pageidavimų

Jūs pavargote nuo pigių gali atidarytuvas, kad nėra labai aštrus ir lengva rūdžių?

Mūsų can opener instrukcija yra pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno, aukštos kokybės produktus rekomenduojama aukšto rango virėjai, palengvinti skirtas kasdieniam naudojimui.Puikus virtuvės dovanos!

Daugiafunkcinis Gali Atidarytuvai.Jis tinka įvairaus dydžio skardinių, ir gali atidarytuvas, taip pat gali būti naudojamas kaip butelio atidarytuvas ir svirtis.

Vadovas gali atidarytuvas, tai sunki pareiga, aštrūs nerūdijančio plieno peiliukai būtų lengva atidaryti skardines.

Gali atidarytuvas vadovas šoninio kirpimo mechanizmas, užtikrins gali atidarytuvas, sklandžiai krašto ir įsitikinkite, kad jūsų rankos yra visiškai saugus.

Can opener ' s ergonomiškai neslidžia rankena suteikia jums papildomų jėgų sumažinti dangtis su patvariai aštrių rato.Didelis mygtukas užtikrina lengva prižiūrėti.

1, Skirtingai nei dauguma kitų rinkoje,Mūsų vadovas gali atidarytuvas pagamintas iš aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno, Todėl nereikia nerimauti, rūdžių arba krekingo,Mūsų gali atidarytuvai yra aukščiausios kokybės, šefo kokybės produktą, skirtą lengvai, kasdieniniam naudojimui.

2, Gali atidarytuvas itin aštrūs peiliai užtikrinant puikus, efektyvų veikimą, kiekvieną kartą!Be vargo gabalėliais ir atidaro formuojant gali atidarytuvas, sklandžiai krašto,Ne metalo drožlės savo maisto,Saugaus vadovas gali atidarytuvas savo šeimai.

3, gali atidarytuvai supjaustyti greitai, Posūkio kampų, be nenukryptų nuo kelio, ir yra patogūs naudoti.Šis vadovas gali atidarytuvas, tinka įvairaus dydžio skardinių, Ir jis gali būti naudojamas kaip butelio atidarytuvas ir svirtis.gali atidarytuvai vyresnio amžiaus žmonėms, sergantiems artritu, ar Stiklainis opener silpnas rankas.

4 ,vadovas gali atidarytuvas, Didelis neslidžia rankena yra suprojektuoti su ergonomišką rankenėlę tvirtas formos lengvai sukasi be kenkia jūsų pirštų - bus patogiai tilptų jūsų delne ir leidžia sumažinti viskas saugiai ir lengvai.

Patarimas: nereikia atidaryti gali dangtis visiškai kitaip gali dangčio patenka ant maisto.Skaičius ribotas, Prašome Spauskite "į Krepšelį" dabar!

  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Atidarymo Tipas: Gali Atidarytuvai
  • Metalo Tipas: Nerūdijančio Plieno

Žymos: Thor, alaus butelį atidaryti, atviras alus, alaus baras, Įrankių Juosta, alaus aušintuvas, alaus pakuotės, alaus ginklą, baras nustatyti, alaus amatų.

Parašyti atsiliepimą

304 Nerūdijančio Plieno Peilis Rankinis Maisto saugus su Built-in Butelio Atidarytuvas

304 Nerūdijančio Plieno Peilis Rankinis Maisto saugus su Built-in Butelio Atidarytuvas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai