Nauja prekė

Nešiojamas Adapteris Jungties USB Tipas C Moterų Universal Male Jack Konverteris, "Lenovo" Už "Asus" Nešiojamojo kompiuterio Kroviklis

999 Prekės

€1.03

-39%

€1.71

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

1. Stiprus suderinamumas: 65W didelės galios, tipas-C female jungtis, vykdant PD greito įkrovimo protokolą, suderinimas su PD greito įkrovimo paketą, jis gali imti tinkama įranga.

2. Nešiojamieji: Šis produktas yra puikūs ir kompaktiškas, paprasta nešiotis, maža ir neužima vietos, lengva įdėti į kišenę, ne našta keliauti bet kuriuo metu.

3. Stabilumas: Šį produktą priima PD masalui chip 3A srovė, prisijungia eros greito įkrovimo, išsprendžia problemą modelio suderinamumo ir stabilių rezultatų.

4. Tvarkingas: PD keitiklis palaiko paprastą darbalaukiui, veikia su tpye-c duomenų kabelį ir PD įkroviklį, ir atsisveikinti sudėtinga įkrovimo kabelį, siekiant pagerinti tarnybos kokybę.

5. Geros kokybės: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, rafinuotas kūrinys, labai gera kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

Aprašymas:

Šis produktas yra patvarus ir patogus nešiotis, leidžia jums atsisveikinti su sunkiųjų maitinimo adapteris, kad keliauti patogiau.

Techniniai duomenys:

Produkto spalva: Juoda

Produkto galia: 45W

Produkto srovė: 3A

Gaminio medžiaga: PVC

Pakuotė:

1 kompiuteris * Nešiojamas Adapteris Jungtis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Modelio Numeris: /
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Produktų Statusas: SANDĖLYJE
  • Prekės Pavadinimas: ACEHE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: USB Adapteris

Žymos: universal laptop adapter amazon, lenovo adapterio tipas c, acer aspire 5551 plokštė, asus dc lizdas, baterija dell inspiron, sąsiuvinis sąsiuvinis, asus notebook graphic, padengti hp, nešiojamas kompiuteris, adapter jack miniusb.

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamas Adapteris Jungties USB Tipas C Moterų Universal Male Jack Konverteris,

Nešiojamas Adapteris Jungties USB Tipas C Moterų Universal Male Jack Konverteris, "Lenovo" Už "Asus" Nešiojamojo kompiuterio Kroviklis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai