Nauja prekė

3D Mini Kraštovaizdžio Miniatiūrinės Vandens Namas Miestas Dienoraštis Karšto Oro Baliono Rankų darbo "PASIDARYK pats" Žaislai Vaikams, Merginos Kalėdų Dovana Meno Namuose

999 Prekės

€37.29

Pridėti prie pageidavimų

3D Mini Kraštovaizdžio Miniatiūrinės Vandens Namas Miestas Dienoraštis Karšto Oro Baliono Rankų darbo "PASIDARYK pats" Žaislai Vaikams, Merginos Kalėdų Dovana Meno Namų Puošybai

Savybės:

[Gerai praleisti laisvalaikį su savo šeima] Šis "PASIDARYK pats" miniatiūrinės namas rinkinys yra geras dalykas, kad jus ir jūsų artimuosius laisvo laiko.

O ne praleisti laiką, mobilieji telefonai, Televizoriai ir kt., sujungiant jas yra taip pat geras būdas bendrauti su šeimos nariais.

[Nekilnojamojo scena santykis yra 1:24] Mūsų "PASIDARYK pats" mini lėlių namas yra gerai pagaminti, naudojant miniatiūrinės santykis maždaug 1:24.

Į svaiginančius architektūros patirtis gali paskatinti atvirą mąstymą ir skatinti vaikus koordinuoti rankų į akis, sutelkti dėmesį, suvokti erdvės ryšius ir atrasti naujų galimybių.

[Kantrybės ir Nustebinti] statyti kantrybė, kantrybė yra pagrindinis raktas į sėkmę.Galite patirti įdomus rankas-su savo šeima, draugais ir mėgėjams.

Ten bus jausmą pasiekimas, kai baigtas.Jūs galite iš naujo-papuošti jį ir įtraukti savo naujų kūrinių.Išjungus šviesą, ji taps jaukus ir mielas kambarys skirtas jums žiūrėti vėl ir vėl

[Pradedantiesiems] Šis "PASIDARYK pats" lėlių modelis turi būti surinkti pagal save, kuris trunka apie 5 valandas.Šis "PASIDARYK pats" lėlių rinkinys pradedantiesiems-draugiškas, tiesiog sekite instrukcijas, prašome užpildyti ją kuo greičiau.

Smagu, būkite kantrūs.Po baigimo, jums bus puikus jausmas pasiekimas.Mes rekomenduojame, kad vaikai iki 14 žaisti su suaugusiųjų bendrovė.

parametras:

Produkto Gamintojas: MIELAS KAMBARYS/Smart Įdomus Namas

Gatavo produkto dydis: apie 10.8X15X6.5cm

Produkto serijos pavadinimas: Žiūrėti į pasaulį

Atidaryti dydis: apie 21X6.5X15cm

Produkto Pavadinimas: Vandens Miestas Leidinys/Karšto Oro Balionas

Gamybos laikas: apie 6-12 val.

Išorinės pakuotės dydis: apie 22.7x21.7x4.2cm funkcija: namų ekranas, kolekcijos, dovana ir pan.

Pakuotės tipas: restorano pakavimo dėžutė

Medžiagos: mediena, popierius, dervos ir kt.

Sąrašas: Doll House*1

  • Medžiaga: Mediena
  • 2 funkcija: Miniatiūriniai Lėlių namai
  • Funkcija 1: "MINI" PASIDARYK pats " Lėlės Namas Priedai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Amžius: 8-11 Metų, 12-15 Metų, Suaugusieji
  • Modelio Numeris: KNYGA- "PASIDARYK PATS"
  • Lytis: Unisex

Žymos: kūno karšto oro balionas, butas karšto oro balionas, karšta bulvė vandens balionas, karšto oro balionas, parduotuvė, karšto oro balionas, lempos, balionas pelėsių karšto, brezentu karšto oro balionas, karšto oro balionas, kiliminė danga, pregnan karšto oro balionas, mediniai karšto oro balionas.

Parašyti atsiliepimą

3D Mini Kraštovaizdžio Miniatiūrinės Vandens Namas Miestas Dienoraštis Karšto Oro Baliono Rankų darbo

3D Mini Kraštovaizdžio Miniatiūrinės Vandens Namas Miestas Dienoraštis Karšto Oro Baliono Rankų darbo "PASIDARYK pats" Žaislai Vaikams, Merginos Kalėdų Dovana Meno Namuose

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai