Nauja prekė

Rankogalių segtukai ir Smeigės Nustatyti Smokingas Marškinėliai Verslo Vestuvių 2 rankogalių segtukai ir 6 Smeigės

999 Prekės

€3.19

-35%

€4.91

Pridėti prie pageidavimų

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } lassic ir elegantiška atrodo:blackround rankogalių segtukai ir Smeigės rungtynes bet kokia spalva jums reikia smokingas, marškiniai, kaklaraištis, liemenė combo, niekada išeiti stiliaus

Gerai nupoliruoti paviršių, pridėti gražus bling į ieškinį, blizga, tačiau subtilus, išsiskiria, bet ne įmantrus, tiks dėvėti kasdien ar ypatinga proga

Paprastas ir stilingas dizainas:rankogalių segtukai su kulka atgal uždarymo, saugus ir paprastas naudoti.Jis taip pat yra puikus išlaikyti kaip kasdien papuošalai.

Rankogalių segtukai ir smeigės yra paprastai dėvimi su dauguma formalių marškiniai ir taip pat gali būti vadinamos "Formos Papuošalai".Kai jis ateina į oficialų padažu, šių rankogalių segtukai ir smeigės visada buvo ir visada bus - stiliaus "taip".

Ateina su 1 poras, rankogalių segtukai ir 6 mygtuką, smeigės, ekonomiškas ir didelę vertę už savo kasdieninę aprangą.Prieinamomis kainomis ir prabangaus išvaizdą.

Visi rankų darbo rankogalių segtukai vyrams yra poliruoti ir po vieną kokybė kontroliuojama.

Klasikinis blackstyle atitiks bet kokią spalvą, Smokingas, Marškiniai, Kaklaraištis, Liemenė Combo, ir Niekada Išeiti Stiliaus.

Svoris:34g

Spalva: Juoda

Medžiaga: varis

Cufflink dydis: 20*18mm,Rankovės nagų dydis: 10*9 mm

Pakuotės Turinys:

2 x rankogalių segtukai

6 x Smeigės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lytis: VYRAI
  • Metalų Tipas: Vario
  • Stilius: MADINGA
  • Medžiaga: Metalo
  • Formos\modelis: Aikštė

Žymos: mygtuką manžetai, derliaus smeigės rankogalių segtukai, sl rankogalių segtukai, derliaus smokingas smeigės, smokingas stud, sidabro rankogalių segtukai stud, ja rankogalių segtukai, smokingas smeigės, aksomo smokingas stud, marškinėliai stud.

Parašyti atsiliepimą

Rankogalių segtukai ir Smeigės Nustatyti Smokingas Marškinėliai Verslo Vestuvių 2 rankogalių segtukai ir 6 Smeigės

Rankogalių segtukai ir Smeigės Nustatyti Smokingas Marškinėliai Verslo Vestuvių 2 rankogalių segtukai ir 6 Smeigės

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai