Nauja prekė

Naujas Lenktynių Simuliatoriaus Vairas Stovi G29 PS4 G920 T300RS Xbox, Playstation

999 Prekės

€126.00

-49%

€247.07

Pridėti prie pageidavimų

Lenktynių Simuliatoriaus Vairas Stovi G29 PS4 G920 T300RS Xbox Playstation Naujas

Savybės Ir Informacija

【PUIKIOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS】- Spalva: Juoda; Dydis: 1 VNT; Šis lenktynių vairas stovi, pagaminti iš didelio stiprio anglies plieno, yra patikimas, tvirtas, stabilus, patvarus naudoti.Sunku montuojamas ir negali judėti, kai jūs rasės suteikti jums puikus žaidimas patirties. 【AUKŠTIS & KAMPAS ADJUSTAMENT】- žaidimų varantys stendas yra visiškai aukštis reguliuojamas(svyruoja nuo 22" iki 30.7") ir kilnojama, kad tiktų jūsų lenktyninį automobilį yra žemas arba aukštas pozicijas.Be to, pedalas plokštė yra reguliuojamas kampas, kad tilptų įvairių lenktynių prietaisai. 【PLATAUS SUDERINAMUMO】- paviršiaus lenktynių rato stovas yra įrengta su glotniai nupoliruotos skylės, kurios tinka Logitech G25, G27, G29, G920, Thrustmaster T300RS, TX F458, T500RS, T3PA-PRO (F1/GT) pedalai, Fanatec Clubsport, ir ĮSA pedalai.Kitas ratų gali būti prispaustas. 【VARTOTOJUI DRAUGIŠKAS DIZAINAS】- Šis produktas yra siunčiami su pavara shifter savininkui, kuris gali būti įjungtas į kairę arba į dešinę pusę, kaip jums patinka.Visiškai tinka tiek kairiarankiams, ir dešiniarankiams žaidėjams.Apačioje guminės kojelės gali apsaugoti grindų paviršiaus. 【GREITO SURINKIMO】- Tai yra taip paprasta surinkti su visais priedais įtraukti.Vairavimo simuliatorius sėdynę galima sulankstyti ir supakuoti per kelias minutes.Puikus ribotas saugojimo vietos, pavyzdžiui, butą, nedidelis kambarys.

Pagrindinės Savybės

Uola Dizainas

Ši sunkioji vairas stovi pastatytas su anglinio plieno medžiagos, užtikrinti tvirtas ir patvarus stovėti ilgą laiką naudoti.Dual arm parama roko tvirtą stabilumą.

Reguliuojamas Laikiklis

Vairavimo simuliatorius sėdynė turi platų reguliuojamo aukščio ir kampo reguliavimas.Galite smulkiai suderinti savo rato ir pedalu, bet ergonomišką padėtį, ko jums reikia.

Kelis Suderinamumas

Jis ateina iš anksto-gręžtiniai tinka Logitech G25, G27, G29, G920; Tinka Thrustmaster T300RS, TX F458, T500RS, T3PA-PRO (F1/GT) pedalai; Tinka Fanatec Clubsport ir ĮSA pedalai.Kitas ratų gali būti prispaustas.

Neprivaloma Turėtojas Pozicija

Pavarų shifter laikiklį, ant stovo, gali būti jungiamas kairėje arba dešinėje pusėje.Ar jums vairuoti į kairę arba į dešinę, jūs galite naudoti mūsų laikiklis.

Anti-slydimo Guminis Padas

Yra 4 gumos kojų kilimėliai apačioje konsolė turėti grindų tvirtai ir išlaikyti laikiklis stabili.Nereikia nerimauti dėl žalos grindų.

Patogus Saugojimo

Stovas gali būti sulankstyti ir greitai supakuoti toli, kai jo nenaudojate.Ji neužims daug vietos.Tiktų skirti visų rūšių poreikius.

Lenktynių Rato Stovas

Tai aukštos kokybės lenktynių rato stovas pagamintos iš anglinio plieno medžiagos.Nemokamai reguliavimo sistema leidžia žaidėjų iš įvairių dydžių, naudoti, vairuotojai gali turėti daugiau patogus ir lankstus žaidimo patirties.Tai gali būti sulankstyti ir erdvės taupymo saugojimo.Ratų, shifter ir pedalai yra neįtraukti.

Lengvas Montavimas Ir Saugyklos

Uola Dizainas

Pilnai Reguliuojama

Platus Suderinamumas

Pakuotės Turinys

1 x Varantys stendas

1 x Įrankių shifter mount V2

6 x m6 varžtai sunku montuoti savo rato ir pedalų

5 x Veržliarakčiai(2 x Galas Veržliarakčiai ir 3 x Raktai), siekiant užtikrinti, kad jūsų ratas, pedalai ir shifter mūsų stendas

4 x Kaklaraištis-paslaptyje išlaikyti savo laidų linija

1 x Instrukcijos anglų kalba

  • Elemento Ilgio: 62CM
  • Medžiagos Tipas: Ketaus laikiklis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Plotis: 52CM
  • Prekės Svoris: 12.55KG
  • Elemento Aukštis: 17CM

Žymos: ps4 varžtų rinkinys, aoc ekranas, g29 varantys, VIBOTON, ps4 varantys, lenktynių simuliatorius kabinos "google", vairavimo varantys ps4, išmetimo tarpiklis, g29 logitech, mustang varantys stendas.

Parašyti atsiliepimą

Naujas Lenktynių Simuliatoriaus Vairas Stovi G29 PS4 G920 T300RS Xbox, Playstation

Naujas Lenktynių Simuliatoriaus Vairas Stovi G29 PS4 G920 T300RS Xbox, Playstation

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai