Nauja prekė

Automobilio Salono Šviesos RGB LED Dekoratyvinės Šviesos Juostelė Su USB Žiebtuvėlis Muzikos Valdymo App Automatiškai Interjero Atmosferą Žibintai

999 Prekės

€10.20

-21%

€13.07

Pridėti prie pageidavimų

Specifikacijos:

LED tipas: 5050 SMD;

Lemputė Kiekis: 4pcs (48 Led)

Šviesos Spalva: RGB(Raudona, Žalia, Mėlyna, Balta, Oranžinė, Geltona, Žydra ir Violetinė)

Šviesos Juosta: kaip paveikslų paroda

Įtampa: Input 12V, DC 5V Išėjimas;

Galia: 10W

Atsparus vandeniui: IP65

Apšvietimo kampas: 180 laipsnių platus kampas

Sertifikavimas: CE/FCC

8 Spalvos&Režimai:

įskaitant 4 Muzikos valdymo režimai ir ryškumas silpnas.

8 spalvų Variantai: Raudona, Žalia, Mėlyna, Balta, Oranžinė, Geltona, Žydra, Violetinė.

4 Automatinio rėžimo: 2 peršokti kontrolės režimas, 2 išnyks režimo kontrolė.

Aprašymas:

♬【APP KONTROLIUOJAMŲ ir BELAIDŽIO】 RYŠYS: Nemokamai atsisiųsti programą nuskaitymo QR kodas.Puikiai suderinama su "iPhone" ir "Android".Pastaba: 1.įjunkite "Bluetooth". 2.prisijunkite prie šviesos juostos "Bluetooth" ryšiu. 3.atidaryti app pasirinkti režimus jums patinka.Padėti jums sukurti romantišką ir nuostabią atmosferą.

♬【MULTI COLOR & MUZIKA KONTROLĖS】: Per 8 spalvų ir skirtingų tonų atrankos(Mirksi, Mirksi, Ryškumą ir Pan.), galite sukurti savo unikalų spalvų.Vidaus reikalų automobilių žibintai bus sinchronizuoti muziką į telefoną ar bet kokį garsą iš mikrofono užėmė taigi žibintai bus pakeisti savo spalvas po muzikos ritmą, todėl jums jaustis kaip sėdi muzikos šou scena.

♬【TOBULA AUTOMOBILIO APDAILA: Garso jautrus funkciją, spalva pasikeis pagal muzikos ritmą.Puikus produktas dress up jūsų automobilį, puikiai didinimo ne tik atnaujinti savo automobilį, bet ir padidinti saugą vairavimo dieną ir naktį.

♬【LENGVA ĮDIEGTI】Surinkti automobilį juostelės žibintai, tada nulupkite atgal 3M dvipusės juostos; jis gali būti lengvai įdiegtas į spragą

Įrenginiui:

1: Prijunkite automobilio cigarečių

2: Ašara dvipuses lipnios juostos ir įklijuokite juos ant švaraus ir sauso paviršiaus

3: nuskenuokite QR kodą į savo telefoną ("iPhone" / "Android") parsisiųsti PROGRAMĄ

4: Įjunkite šviesos juostos ir "Bluetooth" pirma, ir tada atidaryti APP prijungti šviesos juostos į "Bluetooth", galiausiai, "PASIDARYK pats" savo spalvų ir rūšių jūsų telefone.

Pakuotės Turinys:1 nustatykite Šviesos

Pastaba: baterijos nėra įtrauktas

Apie mus

Apie Garantija

(1) Jei produktas su problema, po to, naudojant jį,prašome siųsti mums nuotraukas ar vaizdo įrašus.Galime siųsti pakeitimo nemokamai,tačiau pirkėjas neprivalo mokėti pusę laivybos kaina.

(2) Jei prekė neturi jokių defektų ar kokybės problemos, grįžti produkto, yra priimtina, jeigu:

a.Prekė TURI būti pradinės būklės.

b.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis tik.

Apie tai, Grąžinti ar Išsiųsti

(1) Jūs galite susisiekti su mumis, jei stebėjimo informaciją apie savo sklypo nebuvo atnaujinti per ilgą laiką , mes galime jums padėti susisiekite su post office patikrinti , jei jūsų sklypas prarasti, mes galime išsiųsti arba grąžinti visi pinigai.

(2) Kai jūs gaunate savo sklype,jei esate nepatenkinti mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis Euroelectronics.lt pirmasis(Prašome neatidaryti ginčų pirmą kartą),mes išspręsti jūsų problemą, kol jums jaustis patenkintas.Jei mes negalime išspręsti jūsų problemą, arba, jei esate nepatenkinti,galite atidaryti ginčų.Ačiū už jūsų supratimą.

Apie Atsiliepimą

(1) Jeigu jums jaustis patenkintas mūsų gaminių,pls suteikia mums gerą grįžtamąjį ryšį su visų 5 žvaigždučių,jūsų parama yra didžiausia motyvuoti mums.

(2) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų,Pls susisiekti su mumis pirma, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą apie mus.Mes išspręsti jūsų problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

  • Elemento Tipas: APP "Bluetooth" Kontrolės
  • Prekės Skersmuo: 0inch
  • Modelis: Led Automobilių Koja, Aplinkos Šviesos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: roadsun
  • Modelio Pavadinimas: Interjero Atmosferą Šviesos
  • Automobilio Modelis: Universalus
  • išorės/vidaus: Salono Apšvietimas
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Medžiagos Tipas: ABS+Silikagelio+kita
  • Specialios Funkcijos: atsparus vandeniui
  • Įtampa: 12V
  • Pakuotės inlcude: 1 set
  • Prekės Svoris: 0kg
  • Galia: 5W

Žymos: volvo xc60, mg zr, led rgb, bmw x1 interjero apdaila, led mini usb, lempa led, "logan", "renault", led pabaigos baras, LED, segtuvų klipas mažas.

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Salono Šviesos RGB LED Dekoratyvinės Šviesos Juostelė Su USB Žiebtuvėlis Muzikos Valdymo App Automatiškai Interjero Atmosferą Žibintai

Automobilio Salono Šviesos RGB LED Dekoratyvinės Šviesos Juostelė Su USB Žiebtuvėlis Muzikos Valdymo App Automatiškai Interjero Atmosferą Žibintai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai