Nauja prekė

100VNT GD66 1g Aukštos kokybės Terminis Tepalas Junginys Silikono už CPU VGA Šilumos Kriaukle

999 Prekės

€5.97

-19%

€7.46

Pridėti prie pageidavimų

Spalva

Juoda

Šilumos Laidumas

380+10mm

Savitasis Sunkis

>1.6 g/cm 3

Eksploatavimas Temper a ūkis

-50~200°C

GD Prekės GD66 terminis tepalas saugikliai, naujausi top technologija.Jis pasirenka daug daugiau mažyčių dalelių metalo oksido, kaip pagrindinės žaliavos užpildyti spragą tarp šilumos šaltinio ir šilumos kriaukle prietaiso.Jos puikių rezultatų dėl CPU/GPU/LED-tai visiškai ne jūsų aukštus standartus aušinimo sistemos reikalavimus.

Produkto savybės: netaikoma pavojingų medžiagų naudojimo apribojimo direktyvos aplinkos apsaugos reikalavimus.Didelis šilumos laidumas, efektyvi izoliacija, aukštos temperatūros vandeniui, mažas alyvos išvyksta nesukeliančio.

Veikimo principas: Užpildyti spragą tarp kaitinimo elemento ir aušinimo įtaisas; padidina sąlyčio plotą, taip, kad būtų pasiekti soundest poveikis šilumos laidumas.

Naudojimo būdas: It\ \ 's normal reiškinius, yra šiek tiek silikono aliejus plūduriuojantis virš jos.Prašome gerai išmaišykite prieš naudojimą.Nuolat būti dažomas paviršius turi būti švarūs, ir dažytos tiesiogiai su įrankiais (pavyzdžiui, švirkštų, grandiklis, pirštu lovelė ir kt.)

Šiltas pastaba: Laikyti vaikams nuo jo.Prarijus ar netyčia ateiti į akis, ausis, nosį, burną.Šepetys su švariu vandeniu arba siųsti į ligoninę, kai būtina.

Laikymas: Normalios temperatūros išsaugojimas.Prašome įtraukti jį panaudojus, išvengti priemaišos, tokios kaip dulkės, kurios turės poveikį šilumos laidumas.

Kad dovanos

Apie Mokėjimas 1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema. 3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo\ \ 's informaciją.Vežimas ir Pristatymas 1.Singapore post : Apie 15-35 Dienų atvykti, 2.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Dienų atvykti. 3.DHL:Apie 5-15 Dienų atvykti 4.EMS:Apie 7-15 Dienų atvykti Apie Atsiliepimus 1.Pirkėjas\ \ 's pradžioje patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo\ \ 's vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.It\ \ 'll tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo\ \ 's informaciją.

Vežimas ir Pristatymas

1.Singapore post : Apie 15-35 Dienų atvykti,

2.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Dienų atvykti.

3.DHL:Apie 5-15 Dienų atvykti

4.EMS:Apie 7-15 Dienų atvykti

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjas\ \ 's pradžioje patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo\ \ 's vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.It\ \ 'll tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

  • Heatsink Medžiaga: Plastikiniai
  • Linijos: Nėra
  • Modelio Numeris: GD 66
  • dydis: 5 (cm)
  • Darbinė Temperatūra: Nuo -50 iki 200 laipsnių Celsijaus
  • Cone penetration: 380 mm
  • Medžiaga: Oxidation of metal objects
  • Tipai: Heat silicone paste
  • Vėsinimo režimas: šilumos laidumas
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: Devintosios Pasaulio
  • Tipas: Laidžios Heatsink Gipso
  • Produkto Svoris: 0.001 (KG)
  • Prašymas: Procesorius
  • dalis: 1.6 g / cm & lt; 3 & gt ;.
  • Spalva: juoda

Žymos: led heatsink, tepalas, medicininio silikono tepalas, loptop, gd900, belaidės ausines j3 skyrius pro, šilko silikono tepalas, storas šilumos kriaukle junginys, ddc siurblys, 55mm ventiliatorius.

Parašyti atsiliepimą

100VNT GD66 1g Aukštos kokybės Terminis Tepalas Junginys Silikono už CPU VGA Šilumos Kriaukle

100VNT GD66 1g Aukštos kokybės Terminis Tepalas Junginys Silikono už CPU VGA Šilumos Kriaukle

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai