Nauja prekė

MALACASA Blance 6-Gabalas 8.5" Dramblio kaulo Balto Porceliano ir Kiniškojo porceliano kreminė Giliai Vakarienė Plokštės Sriuba Plokštės, Salotos, Patiekalai Desertas

999 Prekės

€28.22

-25%

€38.13

Pridėti prie pageidavimų

MYLIU SAVO CASA,PRATURTINTI SAVO GYVENIMĄ

MALACASA, paprasta ir aukštos kokybės keraminiai stalo reikmenys, kuri suteikia kitokį gyvenimo būdą tokią patirtį iš tyrumas.Pasirinkite vieną, gražus ir praktiškas stalo tiek savo šeima ir draugais!Myliu gyvenimą, pradėti nuo Malacasa!

MALACASA Blance 6-Gabalas 8.5" Dramblio kaulo Balto Porceliano Sriuba Plokštės Rinkiniai

Dydis: L*W*H: 21.5*21*5cm Svoris: 563g

Pakuotė : 6 * 8.5" Sriuba Plokštė

Sveikos ir tvirtos Kinijos Keramikos, netoksiški ir nekenksmingi, ilgesnis tarnavimo laikas.

Gali atlaikyti kraštutinumų, žemos ir aukštos temperatūros, mikrobangų krosnelėje ir plauti indaplovėje.

Puikiai tinka namų, restoranų ir kavinių naudoti, naudoti kasdien arba šventės dekoracija.

√ SAUGIAI PORCELIANO - Pagamintas iš Smulkių Molio Keramikos, netoksiški ir Nekenksmingi, FDA Sertifikuotos Švino ir Kadmio Nemokamai, Pagaminti Kinijoje.

√ TEMPERTURE ATSPARUS - Šaudė Aukštos Temperatūros, Nėra Lengva Būti Sulaužytas.Eina Saugus Krosnelė, Šaldiklis, Indaplovė ir Mikrobangų krosnelė.

√ PUIKUS VALGOMASIS PASLAUGŲ RINKINYS - 8.5" Sriuba Plokštės Puikiai Suderinama su Šaltu & Karšta Sriuba ir Kitų Maisto produktų, pavyzdžiui, Salotos, Sūris ir Pan.

√ MINIMALISTINIO DIZAINO - Paprasta Stiliaus, Dizaino, Lengvai Rungtynių su Esamais stalo įrankiai Jūsų Virtuvės, Būtina Vakarienė Paslaugų Rinkinį.

√ PLATUS - Multi Naudoti, Puikios Naudoti Bet Šeimos vakaronė, Restoranas, Oficialių Pokylių arba Tiesiog Kasdieniam Naudojimui.

  • Medžiaga: Keramikos
  • Modelis: Kietas
  • Prekės Pavadinimas: MALACASA
  • modle: BLANCE-6SP
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Aikštė

Žymos: rusijos žaislas, patiekalas, indų rinkinys, mėlyna ir balta vaza, didelis mažas tutu, ceram plokštė, plastiko plokštės salotos, nėriniai keramikos patiekalas, japonų patiekalas, cute plate.

Parašyti atsiliepimą

MALACASA Blance 6-Gabalas 8.5

MALACASA Blance 6-Gabalas 8.5" Dramblio kaulo Balto Porceliano ir Kiniškojo porceliano kreminė Giliai Vakarienė Plokštės Sriuba Plokštės, Salotos, Patiekalai Desertas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai