Nauja prekė

Šalto Oro, Vėjo Šilumos Vilnos Kaklo Šiltas Balaclava Vandeniui FaceMask

999 Prekės

€4.07

-27%

€5.65

Pridėti prie pageidavimų

*1. Šalto oro, vėjo, šiltas vilnos kepurė *2. Apsaugos nuo saulės jojimo be baimės stiprus saulėtekio, naudojant apsaugos nuo saulės audinio veiksmingai izoliuoja UV keturių pusių elastinga nėra stora. *3. Super kvėpuojantis, ji negali jaustis tvanku ir nepatogu, kai dėvėti ilgą laiką, o žirgais. *4. Greitai sugeria drėgmę ir laikyti sausai.Dėvėti galvos apdangalus, o žirgais sugeria prakaito ir išlaikyti jį šviežią. *5. Keturių pusių elastingas audinys nėra elastinga ir ne stora, ir tai nėra elastinga ir kvėpuojantis. *6. Smėlio atsparus ir atsparus dulkėms leidžia važiuoti patogiau, ir tai yra sunku gauti į galvą ir dulkių didelį plotą.

Produkto Pavadinimas: Motociklo jojimo kaukė Produkto modelis: LH-T001 žiema / vasara Neprivalomas spalva: juoda Pasirinktinis dydis: vienas dydis Svoris: 78g Audinys medžiagos: pieno šilko, vilnos, vilnos, PVC Produkto savybės: vėjo, šilta, dulkėms Produktų Sąrašas: 1* Jojimo kaukė Pastaba: 1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti tam tikrų nukrypimų nuo nuotraukos pamatysite ir daiktų, kuriuos patys.Prašome suprasti. 2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

  • Sportas Tipas: Dviračių sportas
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Bžūp
  • Modelio Numeris: Jojimo Kaukė
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Lytis: VYRAI

Žymos: slidinėjimo kaukė, balaclava ninja, casquette moterims, šiltą kepurę casquette, balaclava kaukė, kepurės kepurės, balaclava moto, draugas casquette, balaclava veido, japonijos casquette.

Parašyti atsiliepimą

Šalto Oro, Vėjo Šilumos Vilnos Kaklo Šiltas Balaclava Vandeniui FaceMask

Šalto Oro, Vėjo Šilumos Vilnos Kaklo Šiltas Balaclava Vandeniui FaceMask

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai