Nauja prekė

Automatinis Gėrimų Dozatorius Vandens Siurblys Elektrinis Mini Šalto Vandens Dozatorius Siurblys Mygtuką Butelį Geriamojo Jungiklis Office Usb Dalykėlių

999 Prekės

€10.79

-50%

€21.58

Pridėti prie pageidavimų

Produkto informacija:

Medžiaga:ABS plastikas+304 nerūdijantis plienas+maisto klasės silicio dioksido gelis

Spalva: Aukso/Balta/Sidabrinė

Svoris: 402g

Dydis: Siurblio 12.5X17cm, vamzdžių 55cm ilgio

Savybės:

Saugos ir Sveikatos: Aukštos kokybės medžiaga naudojama, nėra BPA, plastmasės, maisto kokybės silikono vamzdelis, 304 nerūdijančio plieno, didelio tankio ABS plastiko, ne toksiškas, neturi kvapo, tai labai saugu naudoti.

Lengva įdiegti:Paprasčiausiai pritvirtinkite vandens butelis siurblys kliūtis ir paspauskite mygtuką, norėdami pradėti siurbti.

Tomas pasirinkti: galite pasirinkti garsą, kad jums reikia, tada jis bus siurblys santykinis tūrio jums reikia, suteikia daugiau patogumo naudoti.

Aukštas Suderinamumas:geriamojo vandens siurblio mažas, bet tinka galonų statinėse su kaklo ilgis 2.16 colių (5.5 cm).Nereikia nuimti dangtelio.Tinka 3, 4, 5 galonų vandens butelių / virduliai.

Tyliai, o darbo, ir jums nereikia pirkti didelių geriamojo fontano, kad gali atneša bakterijų ar vandens nutekėjimo problemų, daugiau lengva naudoti, sutaupyti daug vietos.

USB įkrovimo baterija (akumuliatorius: vandens butelis siurblys yra įmontuotas įkraunamas 1200mh ličio baterija.Galite naudoti 8-10 butelių 5 galonų vandens butelį visiškai nemokamai be įkrovimo kiekvieną dieną.

Pakage Apima:

Calogy Geriamojo Vandens Siurblys Dozatorius X 1

Maisto Kokybės Silikono Žarnų X 1

Micro USB Įkrovimo Kabelis X 1

Instrukcija X 1

Montavimo Būdas:

1. Prijunkite silikoninė žarna į vandens balionėlis , tada tvirtinama ant viršaus vanduo buteliuose.

2. Įdėti angos uždaromos silikono dėl nerūdijančio plieno vamzdžio, tada ją įdiegti rotacijos ir įsitikinkite, kad ji yra įdiegta, gerai.

3. Paspauskite mygtuką, kad vandens siurblys vaizdą, Paspauskite mygtuką dar kartą, norėdami sustabdyti pumpavimo.

Pastaba:

1.Jei vandens siurblys neveikia, prašome įkrauti 3-4 valandas.

2. Nenaudokite šio produkto siurblys alkoholį ir skatinti skysčių.

3. Prašome ne visiškai panardinant produkto vandens valymui prieš naudojant.

4. Negali būti dedamas horizontaliai, gali būti tik ant vertikaliai.

Laivybos Politika :

1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuris imasi 20-60days.

2. Užsakymo Vertė>$120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

Užsakymo Vertė >$5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

3. Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $120

4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimų & Grąžinti :

Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK, ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus: pirma, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

AČIŪ!

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: vandens dozatorius galonui
  • Kiekis: 1pc
  • dydis: Žarnos Ilgis 55cm
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Vandens Butelis Siurblys: USB Įkrovimo Vandens Dozatorius
  • Produkto Tipas: Elektros Geriamojo Vandens Siurblys

Žymos: bico vandens siurblys, sidabro mygtukas usb, cc, 12v siurblys vandens, vandens dozatorius siurblys elektroninis, balionėlis dozatorius, siurblių, vandens 220v, commercial water dispenser parts, vario cpu heatsink, ranka siurblys vandens.

Parašyti atsiliepimą

Automatinis Gėrimų Dozatorius Vandens Siurblys Elektrinis Mini Šalto Vandens Dozatorius Siurblys Mygtuką Butelį Geriamojo Jungiklis Office Usb Dalykėlių

Automatinis Gėrimų Dozatorius Vandens Siurblys Elektrinis Mini Šalto Vandens Dozatorius Siurblys Mygtuką Butelį Geriamojo Jungiklis Office Usb Dalykėlių

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai